Meghan Markle, amenințată cu moartea. Momente de coșmar în Familia Regală. Ce decizie au luat ducii de Sussex

de: Ana Toma
15 iun. 2020
Meghan Markle, amenințată cu moartea. Momente de coșmar în Familia Regală. Ce decizie au luat ducii de Sussex

Decizia ducilor de Sussex de a se muta în Los Angeles pare să nu fi fost o idee atât de inspirată. În ultimele săptămâni, Meghan Markle și prințul Hary au trăit momente de coșmar. 

Dacă în Vancouver cei doi au trăit o viață destul de liniștită după ce au renunțat la Familia Regală, odată cu mutarea în Statele Unite, Maghan Markle și Prințul Harry au început din nou să se confrunte cu asaltul paparazzilor.

Fostul cuplu regal a reclamat faptul că pe deasupra proprietății au fost văzute mai multe drone, și nu doar o singură dată, dovadă că paparazzii au găsit o metodă ingenioasă de spionaj. Potrivit purtătorului de cuvânt al LAPD, incidentele raportate de cei doi au avut loc în perioada 9 și 25 mai.

„Au văzut drone îndreptându-se spre ei și au bănuit că sunt controlate de către fotografi, dar nu pot afirma asta cu siguranță”, a declarat un prieten al cuplului pentru The Daily Beast.

Amenințări cu moartea

Mai mult, potrivit sursei citate „Meghan a primit amenințări cu moartea de natură rasistă în apropierea nunții cu Harry, așadar teroarea este foarte reală pentru ei.

Imaginați-vă cum v-ați fi simțit dacă ați fi fost în locul ei… Dacă v-ar fi zburat drone la 6 metri deasupra capului când vă jucați cu copilul vostru?”, a mai spus sursa citată.

Pentru a face față amenințărilor și pentru a încerca să trăiască o viață cât mai normală, Meghan Markle și Prințul Harry au decis să își angajeze o nouă echipă de bodyguarzi, care nu este deloc ieftină.

Ducii de Sussex plătesc o sumă de aproximativ 7.000 de lire pe zi pentru a putea fi păziți în condiții de maximă siguranță. Firma de securitate la care au apelat cei doi îi are printre clienți pe Madonna, Tom Hanks, Cher, dar și pe fostul președinte Ronald Reagan, informează Daily Mail.