Meghan Markle, din nou în mijlocul unui scandal! Acuzațiile sunt cumplite

12 feb. 2020
Meghan Markle, din nou în mijlocul unui scandal! Acuzațiile sunt cumplite

Încep să se înmulțească tot mai mult zvonurile unui apropiat divorț între Meghan Markle și prințul Harry. Informațiile vin la scurt timp după ce Casa Regală a Marii Britanii a fost zguduită de un nou divorț. 

Utilizatorii de internet au ajuns la o singură concluzie, în urma tuturor zvonurilor: Meghan Markle și printul Harry nu vor mai rămâne mult timp împreună.

„Meghan Merkle nu va accepta niciodată să se întoarcă în Marea Britanie! Probabil că va folosi această scuză pentru a divorța de prințul Harry, întrucât urăște Marea Britanie și crede că țara este „toxică pentru copilul ei”. Meghan are deja cărțile făcute și este pregătită să divorțeze de Harry”, a scris un internaut, potrivit Cancan.

Surse din media spun că în cazul în care Meghan divorțează de Harry, ea ar putea câștiga aproximativ 100 de milioane de dolari.

Singurul fiu al prinţesei Anne s-a despărţit de soţia lui

Peter Phillips, singurul fiu al prinţesei Anne şi cel mai mare nepot al reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, s-a despărţit de soţia lui canadiană, punând astfel capăt unei căsnicii ce a durat 12 ani, a anunţat tabloidul The Sun.

Acelaşi tabloid afirmă că Peter Phillips, cel mai mare dintre cei opt nepoţi ai reginei Elisabeta a II-a, a fost devastat atunci când a aflat că soţia lui, Autumn, l-a anunţat că vrea să se despartă de el.

Cei doi, care s-au căsătorit în 2008, au împreună două fiice: Savannah, în vârstă de nouă ani, şi Isla, în vârstă de şapte ani. Palatul Buckingham a anunţat că nu va da publicităţii niciun comunicat de presă pe această temă, deoarece este o chestiune care ţine de domeniul vieţii private.

Peter Phillips, în vârstă de 42 de ani, fiul prinţesei Anne (singura fiică a reginei Elisabeta a II-a), şi Autumn, în vârstă de 41 de ani, s-au cunoscut în 2003 la Grand Prix-ul de la Montreal, în perioada în care el lucra pentru echipa de Formula 1 BMW Williams, iar ea lucra la un centru al aceleiaşi echipe.

S-au căsătorit la Castelul Windsor, unde au avut loc multe nunţi regale, inclusiv cea a prinţului Harry cu Meghan Markle.

Peter Phillips nu deţine un titlu regal şi preferă să trăiască departe de atenţia de care se bucură casa regală britanică. El a organizat, totuşi, o uriaşă petrecere stradală în faţa Palatului Buckingham pentru a celebra a 90-a aniversare a reginei Elisabeta a II-a, în 2016.