Meghan Markle e terminată! A încasat lovitura supremă. Mesajul ferm al lui Donald Trump

30 mart. 2020
Meghan Markle e terminată! A încasat lovitura supremă. Mesajul ferm al lui Donald Trump

Probleme mari pentru Meghan Markle și prințul Harry. Cei doi au încasat umilința supremă. Au primit un mesaj extrem de dur din partea președintelui SUA, Donald Trump.

Meghan Markle a încasat lovitura supremă

Meghan Markle a încasat lovitura supremă. Cel mai puternic om din lume, Donald Trump, le-a dat cele mai proaste vești ducilor de Sussex. Dacă până în prezent, în Canada cei doi aveau asigurată plata securității, odată cu mutarea cuplului în California aceste lucruri se vor schimba radical.

Donald Trump e decis. Americanii nu vor suporta plata pentru securitatea prințului Harry și a lui Meghan.

Liderul SUA a atras atenția că deși este „un mare prieten și admirator al reginei și al Regatului Unit”, atât Meghan cât și Harry „trebuie să plătească!”.

Pe de altă parte, cuplul a susținut că nu are de gând să ceară securitate finanțată public în SUA.

Purtătorul de cuvânt al ducilor de Sussex a atras atenția că cei doi își vor plăti singuri taxele. „Ducele și ducesa nu au în plan să ceară guvernului american resurse pentru securitate. Au fost luate acorduri de securitate finanțate în mod privat”, a declarat purtătorul de cuvânt.

Meghan Markle și prințul Harry s-au mutat în California după ce grupul Disney a anunţat că Meghan şi-a împrumutat vocea într-un film documentar produs de Disneynature, ce prezintă viaţa unei familii de elefanţi din Africa.

În ceea ce privește funcțiile de seniori regali, pe 31 martie cei doi vor renunța la aceste titluri și nu vor mai îndeplini sarcini în numele Reginei.