Meghan Markle i-a dat lovitura! Ce va trebui să facă prințul Harry. Nu s-ar fi așteptat la așa ceva

13 apr. 2020
Meghan Markle i-a dat lovitura! Ce va trebui să facă prințul Harry. Nu s-ar fi așteptat la așa ceva

Prințul Harry trebui să facă mai multe concesii și sacrificii decât ar fi crezut. După ce a renunțat la familie, la titlul regal și alte o serie de privilegii și avantaje, acum va trebui să renunțe și la una dintre pasiunile lui cele mai importante. Și asta pentru că lui Meghan nu-i place. 

Jane Goodall, o renumită activistă pentru conservarea naturii, crede că ducele de Sussex va renunţa la vânătoare întrucât soţia lui, Meghan, nu apreciază acest sport, informează Press Association.

Prinţul Harry şi soţia lui sunt admiratori declaraţi ai lui Jane Goodall, care au şi au invitat-o la reşedinţa lor princiară, Frogmore Cottage, în iunie 2019.

De asemenea, Jane Goodall consideră că viaţa prinţului Harry va deveni „puţin mai dificilă” după mutarea sa în America de Nord.

Viaţa lui a devenit mai dificilă acum

„Nu ştiu cum se va desfăşura cariera lui de acum înainte, însă da, am ţinut legătura, deşi cred că i se va părea că viaţa lui a devenit puţin mai dificilă acum”, a declarat Jade Goodall.

Vorbind despre faptul că atât Harry cât şi fratele lui mai mare, ducele de Cambridge, sunt apărători ai naturii, celebra activistă ecologistă a făcut următoarea precizare: „Da, cu excepţia faptului că amândoi vânează şi trag cu puşca. Însă cred că Harry va renunţa la asta, deoarece lui Meghan nu-i place vânătoarea, aşadar bănuiesc că acest capitol s-a încheiat pentru el”.