Meghan Markle, în lacrimi! Ultimul mesaj înainte de despărțire. A emoționat o lume întreagă

Adevăratul-motiv-pentru-care-Meghan-Markle-a-vrut-să-se-mute-în-Canada-4

Final de poveste pentru Meghan Markle și prințul Harry. Ducesa de Sussex și soțul ei au transmis ultiul mesaj înainte de despărțire. Cu ochii în lacrimi, Meghan a emoționat o lume întreagă.

Meghan Markle, ultimul mesaj înainte de despărțire

Prinţul Harry şi soţia lui, Meghan, au publicat ultimul lor mesaj online în calitate de membri activi ai casei regale britanice, luni, cu două zile înainte de a începe cariere independente şi de a nu mai deţine titlurile oficiale de Alteţe Regale, informează Reuters.

Prinţul Harry şi Meghan Markle au şocat-o pe regina Elisabeta a II-a şi familia regală în luna ianuarie atunci când au anunţat în mare grabă că doreau să renunţe la îndatoririle lor regale.

O înţelegere ulterioară, negociată cu suverana britanică, în vârstă de 93 de ani, stipulează ca Harry şi Meghan să se retragă în mod oficial din rândul membrilor cu rol activ ai case regale începând cu data de 1 aprilie.

„Deşi s-ar putea să nu ne mai vedeţi atât de des, munca noastră va continua”, au scris cei doi soţi în ultimul lor mesaj publicat pe pagina lor de Instagram, SussexRoyal.

„Mulţumim întregii comunităţi – pentru sprijin, inspiraţie şi angajamentul împărtăşit de a face bine în lume. Aşteptăm cu nerăbdare să luăm din nou legătura cu voi în curând. Aţi fost minunaţi!”, se afirmă în acelaşi mesaj.

„Până atunci, vă rugăm să aveţi grijă de voi şi de cei din jurul vostru”, au adăugat prinţul britanic şi soţia lui, care nu şi-au mai folosit titlurile oficiale şi s-au semnat în finalul mesajului doar cu prenumele lor – Harry şi Meghan.

Cei doi soţi locuiesc în prezent alături de fiul lor, Archie, în statul american California.

Potrivit mirror.co.uk, un purtător de cuvânt al cuplului a precizat că ducele şi ducesa de Sussex nu vor mai folosi de acum înainte numele SussexRoyal pentru fundaţia lor de caritate, pagina lor de Instagram şi site-ul lor oficial, conform Agerpres.

Revista Presei