Meghan Markle, înmărmurită! Ce propunere i-a făcut Madonna prințului Harry

Scandalul plecării lui Meghan Markle alături de prințul Harry în Canada are câteva ecouri și în lumea mondenă. După evenimentul de la premiiile BAFTA, a venit rândul Madonnei să intre pe subiect. 

Madonna vrea să îi aibă chiriași, în New York, pe prințului Harry și pe Meghan Markle. Într-un videoclip, regina muzicii pop s-a oferit să le închirieze apartamentul pe care îl deține în Manhattan pentru ca ducii de Sussex să nu mai fie stea în Canada.

„Harry, nu fugi în Canada. Este atât de plictisitor acolo. O să îi las să subînchirieze apartamentul pe care îl am în Central Park West. Are două dormitoare și cea mai bună priveliște din Manhattan. Un balcon superb, sigur ieșiți în câștig.

Balconul va pecetlui afacerea. Palatul Buckingham nu este cu nimic mai presus decât Central Park West. Priveliștea este cu siguranță mai bună. Da, nu o mulțime de băieți cu pălării de lână”, a spus Madonna.

Gluma făcută de Brad Pitt 

Mesajul artistei vine la scurt timp după gala premiilor BAFTA, unde Brad Pitt a fpcut o glumă total atipică pentru un discurs la un asemenea eveniment.

Brad Pitt a fost recompensat la gala premiilor BAFTA de duminică seară cu premiul pentru cel mai bun actor în rol secundar pentru interpretarea sa din filmul ”Once Upon a Time… in Hollywood”, prilej cu care starul hollywoodian a făcut o glumă despre prinţul Harry care i-a făcut să râdă pe fratele lui, prinţul William, şi pe soţia acestuia, Kate Middleton.

Una dintre colegele lui de platou, actriţa Margot Robbie, a primit premiul în numele său şi a citit totodată un scurt discurs de mulţumire din partea lui Brad Pitt.

„Brad nu a putut veni în seara asta din motive familiale, astfel încât mi-a cerut să citesc acest mesaj din partea lui”, a spus actriţa, continuând să citească mesajul starului american. „Hei britanicilor, am auzit că aţi rămas singuri. Bine aţi venit în club”, a adăugat Brad Pitt în acelaşi mesaj, referindu-se la recenta ieşire a Marii Britanii din Uniunea Europeană.

Mesajul a continuat cu o serie de mulţumiri, iar în încheiere actorul a făcut o altă glumă, legată de această dată de recenta retragere a lui Meghan Markle şi a prinţului Harry din cadrul familiei regale şi de stabilirea lor în Canada.

„Voi boteza acest premiu BAFTA cu numele Harry. Văd că este dornic să vină cu mine în America”, a adăugat Brad Pitt în încheierea mesajului său, stârnind hohote de râs în rândul spectatorilor prezenţi sală. Prinţul William şi soţia lui, Kate, care au prezidat gala, au reacţionat la glumele lui Brad Pitt cu un zâmbet larg. „Sunt cuvintele lui, nu ale mele”, a ţinut să precizeze Margot Robbie.

Ducii de Cambridge au părut că zâmbesc relaxaţi, fără să de prea mare importanţă polemicii suscitate de prinţul Harry şi de soţia sa, fosta actriţă Meghan Markle.

Loading...

Revista Presei