Meghan Markle își schimbă cariera și o scoate din minți pe Regina Elisabeta a II-a. Ambițiile uriașe cu care șochează o lume întreagă

09 iul. 2020
Meghan Markle își schimbă cariera și o scoate din minți pe Regina Elisabeta a II-a. Ambițiile uriașe cu care șochează o lume întreagă

Meghan Markle a dat bătăi mari de cap Casei Regale, totul culminând cu părăsirea rolurilor active de membri ai Casei Regale de către Meghan și Harry.

Însă, ce e mai rău abia urmează pentru Casa Regală din Marea Britanie, potrivit biografului regal Colin Campbell.

Astfel, potrivit acestuia, chiar dacă la suprafață Meghan și Harry au renunțat la îndatoririle lor regale și s-au mutat în California pentru a avea parte de mai multă liniște, se pare că adevărul ar fi fix opusul.

Meghan Markle își schimbă cariera și o scoate din minți pe Regina Elisabeta a II-a

Astfel, Meghan ar avea mari ambiții politice, ambiții pe care nu și le-ar fi putut îndeplini din postura de membru al Casei Regale Britanice.

Astfel, soția prințului Harry ar vrea să candideze la președinția Statelor Unite ale Americii, potrivit lui Coli Campbell.

„Ştiu că Ducesa de Sussex are ambiţii politice şi că ar vrea să candideze. Cred că tot ceea ce a făcut până acum, plecarea din Familia Regală şi mutarea în California au făcut parte dintr-un plan în care l-a implicat şi pe Prinţul Harry”, a precizat biograful regal Colin Campbell pentru publicaţia „Daily Mail”.

Meghan Markle își schimbă cariera și o scoate din minți pe Regina Elisabeta a II-a

Deși pare un scenariu greu de digerat și de pus în practică, nu e exclus ca prințul Harry să o susțină, în caz că Meghan își va propune într-adevăr să candideze la președinția SUA, mai ales că, potrivit altui biograf specializat pe familia regală din Marea Britanie, prințul Harry o adoră pur și simplu pe soția sa:

„Prioritatea numărul 1 pentru Harry este de a o face pe Meghan fericită și ar face orice din punctul acesta de vedere pentru că se simte vinovat că nu a putut să o protejeze pe mama sa. Lucrul acesta a rămas cu el așa că este foarte determinat să o facă pe soția sa fericită. Cred că acesta o adoră pe Meghan și crede că ea este minunată”, a mai explicat un alt expert al Casei Regale.”