Meghan Markle nu a suportat-o! De ce a plecat din Marea Britanie

Photo Must Be Credited ©Alpha Press 073074 19/05/2018 Queen Elizabeth II at St George's Chapel at Windsor Castle for the wedding of Meghan Markle and Prince Harry.

Meghan Markle ar fi plecat din Marea Britanie din cu totul și cu totul alte motive. Sora sa vitregă a dezvăluit ce s-ar fi întâmplat în familia regală.

Se pare că ducesa ar fi fost geloasă pe cumnata sa. Samantha Markle a declarat că sora sa vitregă o invidia pe Kate Middleton.

„Este atât de trist că a făcut asta de ziua lui Kate. Cred că era geloasă pe ea. Nu s-ar putea compara deoarece Kate este unică”, a spus Samantha pentru Daily Star Online.

Sora sa vitregă o urăște

Nu este prima dată când sora sa vitregă dă de pămÂnt cu Meghan. Recent, aceasta a criticat-o dur, după ce a încheiat aprteneriatul cu Disney.

„Această decizie ar fi fost una bună dacă ei ar fi luat-o după ce au renunțat la îndatoririle regale, dar în acest caz este o decizie nepotrivită. Este o lipsă de respect la adresa protocolului regal. Și-a păstrat agentul și managerul și credea că putea încheia această afacere cu Disney.”, a spus Samantha.

Cum se înțelegeau Meghan și Kate

Au existat mai multe zvonuri legate de acest subiect, dar nu s-a confirmat nimic. Surse ale publicației Us Weekly susțin că cele două s-au înțeles foarte bine, dar că nu au fost niciodată prietene.

Cele două s-au apropiat după nașterea lui Archie.

„Da, absolut, sunt foarte încântată de Meghan şi noul bebeluş. Este un moment special, iar George şi Charlotte, dar şi Louis, vor avea un văr, aşa că e foarte special”, a declarat Kate.

„Catherine și Meghan se bucură să petreacă timp împreună, iar maternitatea le-a ajutat să aibă o legătură mai puternică cu siguranță”, a declarat o sursă.

Regina i-ar fi atras atenția

Meghan ar fi avut o atitudine de superioritate față de toți, lucru ce a nemulțumit-o pe Regină.

„Meghan a venit cu o atitudine superioară şi cu foarte multe pretenţii. Regina e foarte nemulţumită de felul în care îi tratează pe angajaţi şi i-a atras atenţia în nenumărate rânduri”, a spus sursa citată de Daily Mail.

Alte surse spun că soția lui Harry s-a înțeles foarte bine cu toată lumea.

Revista Presei