Meghan Markle nu mai are limite! Decizia care arunca-n aer Casa Regala! Britanicii uluiti

Meghan Markle face orice pentru ca ea și prințul Harry să fie scoși definitiv din Casa Regală britanică. Cel puțin asta reiese din ultimul gest al acesteia. Este de-a dreptul scandalos ce a decis. Va izbucni un nou scandal care va zgudui din temelii Casa Regală. Detalii incendiare nu lipsesc nici ele.

Meghan Markle șochează din nou

Meghan Markle șochează din nou cu ultima decizie pe care a luat-o. Aceasta acceptă să apară într-un reality show. S-au aflat și toate detaliile care au lăsat o lume întreagă cu gura căscată. Meghan Markle zguduie din temelii Casa Regală britanică.

Celebra Ellen DeGeneres a confirmat că va avea primul interviu cu Meghan Markle de când ea și prințul Harry au renunțat la familia regală. Întrebată dacă este încântată să o intervieveze pe Meghan, Ellen a răspuns: „Sigur, sunt încântată”. Astfel, se confirmă zvonurile potrivit cărora Meghan va avea un interviu cu Ellen.

Markle le-a spus prietenilor apropiați că intenționează să-i acorde lui Ellen DeGeneres primul ei interviu, anunță dailymail.co.uk. „Meghan a spus că Ellen înțelege durerea și suferința ei”, mai spun sursele britanicilor. „Ellen și Meghan au discutat deja despre un interviu”, a confirmat o altă sursă apropiată de Ellen. Cele două s-au întâlnit din întâmplare la un adăpost de câini din Los Angeles, unde Ellen a încurajat-o pe Meghan să adopte primul ei câine, iar femeile au rămas în contact de atunci.

Ellen și soția ei, Portia de Rossi au făcut chiar o deplasare la Londra pentru a-i vizita pe prințul Harry și Meghan după nașterea lui Archie, subliniind în show-ul său: „Îi văd atacați și nu este corect. Sunt doi dintre cei mai plini de compasiune oameni pe care-i cunosc, fac atât de mult pentru lume”.

O sursă din cadrul emisiunii „Ellen Show” a declarat, de asemenea, pentru DailyMail că interviul se va face într-o locație secretă, deoarece „studioul prezintă prea multe provocări”, adăugând: „Ellen are un mod de a face lucrurile să se întâmple. În plus, Ellen a spus clar personalului ei că Meghan este una dintre cele mai drăguțe, cele mai reale persoane pe care le-a cunoscut vreodată și că Harry este la fel”.

Meghan se pregătește de o apariție la Oprah

Se ştie că Oprah a fost oaspete de onoare la nunta ducilor de Sussex din mai 2018. Dar Meghan vrea să vorbească mai întâi cu Ellen, potrivit surselor. Oprah a lansat un mesaj extraordinar în apărarea lor după decizia de a renunța la familia regală.

Revista Presei