Meghan Markle pregătește o adevărată bombă pentru Casa Regală! Va face dezvăluirea anului în curând. Ce spun apropiații

Este dezvăluirea începutului de an 2020. Meghan Markle ar fi însărcinată din nou. S-a făcut publică și dovada că așteaptă un copil. Apropiații au dat-o de gol.

Meghan Markle, însărcinată?!

După scandalul imens în care a fost implicată, Casa Regală primește o nouă lovitură. Se pare că Meghan Markle ar fi însărcinată din nou. Toate detaliile au fost date de către unul dintre apropiații cuplului.

Se zvonește că Meghan Markle și Prințul Harry ar putea să devină din nou părinți. Presa britanică speculează aparițiile din ultima vreme a ducilor de Sussex după ce s-au mutat în Canada, alături de micuțul Archie.

La mare distanță de Buckingham, Prințul Harry și Meghan Markle se simt mai mult în largul lor și par să fie pregătiți pentru a-și mări familia. Paul Burrell, fostul majordom al Prințesei Diana, crede că noua viață a celor doi îi va apropria și mai mult. ”Meghan si Harry sunt foarte puternici. Meghan este o femeie independentă, care gândește cu propria minte. Poate părea că îl manipulează pe Harry, dar nu e așa! Nu am niciun dubiu că iau toate deciziile împreună și că vor avea încă un copil foarte curând”, a mărturisit acesta.

Aparițiile publice ale lui Meghan Markle au fost suspectate. ”Harry era prea tânăr ca să accepte că mama lui s-a stins din viață- asta i-a frânt inima rău. De atunci, viața lui s-a schimbat, iar acest lucru l-a făcut să se transforme în tânărul de astăzi. Este frurios și uneori se manifestă față de mass-media și față de familia regală. Dar este o persoană cu picioarele pe pământ. Și are talentul mamei lui de a atinge sulfetele oamenilor.”, a spus fostul majordom al prințesei Diana.

Aceasta a fost alături de soțul ei la un eveniment de comemorare a militarilor care și-au pierdut viața atunci când erau la datorie, denumit „Field of Remembrance” de la Westminster Abbey din Londra. Meghan a purtat un palton albastru închis, iar cureaua legată în talie ia pus în evidență o burtică suspectă.

Loading...

Revista Presei