Meghan Markle se face de rușine! Justiția trebuie să interzică acest lucru. Vor face public totul

meghan-markle

Scandalul dintre Meghan Markle și tabloide continuă. Ducesa de Sussex s-a făcut de râs după ultima mișcare făcută. Aceasta vrea să interzică publicarea numelor prietenilor care i-au venit în ajutor în acest context.

Meghan Markle a solicitat justiţiei britanice să interzică publicarea numelui a cinci dintre prietenii săi care i-au luat apărarea în legătură cu atacurile publicate în tabloide, potrivit Mail Online, scrie AFP.

Reacția ducesei de Sussex survine după ce aceasta a intentat un proces la Înalta Curte de la Londra împotriva Associated Newspapers, societatea care editează The Daily Mail şi versiunea sa de duminică Mail on Sunday, precum şi Mail Online.

Meghan Markle a acuzat publicaţia Mail on Sunday că i-a încălcat dreptul la viaţa privată publicând fragmente dintr-o scrisoare adresată tatălui ei Thomas Markle în august 2018, iar potrivit tabloidului, dezvăluirea a fost justificată de cinci prieteni apropiați ai ducesei care au confirmat existența acestei scrisori.

Tabloidele o amenință

În documentele depuse de Meghan Markle la tribunal, aceasta asigură că nu a fost implicată în acest articol. De asemenea, ducesa de Sussex susține că Associated Newspapers ameninţă să publice numele prietenilor ei, potrivit Mail Online.

„Aceste femei nu sunt judecate, şi nici eu”, a afirmat Meghan într-o mărturie scrisă, citată de site.

„Editorul de la Mail on Sunday este judecat”, a adăugat ea, solicitând justiţiei să interzică identificarea acestor persoane.

Revista Presei