Meghan Markle și Harry au primit 400.000 lire in 30 de minute! Ce au fost obligati sa faca pentru bani

09 feb. 2020
Meghan Markle și Harry au primit 400.000 lire in 30 de minute! Ce au fost obligati sa faca pentru bani

După ce s-au rupt de Casa Regală britanică se spunea că Meghan și Harry vor avea probleme. Ei bine, se pare că lucrurile stau totl invers. Meghan Markle și Prințul Harry au dat lovitura! Cei doi au câștigat o sumă fabuloasă în doar câteva minute. S-a aflat și cum a fost posibil acest lucru. 

Meghan Markle a câștigat o sumă fabuloasă

Prima apariție publică de după ruperea de Casa Regală bitanică a fost un adevărat boom financiar pentru cei doi. Meghan Markle și Harry au dat marea lovitură. Au primit o sumă fabuloasă.

A fost primul eveniment oficial de după Exit-ul de Casa Regală. Cei doi au ținut un discurs la un eveniment exclusiv organizat de grupul JP Morgan, una din cele mai puternice bănci din lume.

Astfel, Meghan și Harry au locuit pentru o scurtă perioadă la hotelul South Beach’s 1, unde cazarea pe o singură noapte ajunge și la 5.000 de euro. Plata pentru discuție a fost 400.000 de lire, semn că deși titulaturile nu mai există, interesul către ei nu va scădea niciodată.

Prințul Harry a vorbit despre sănătatea mintală, subiect pe care l-a abordat de nenumărate ori în public, neferindu-se de interpretări. În 2017, acesta a mărturisit că a avut nevoie de terapie pentru a putea face față decesului mamei sale.

„Harry a atins şi subiectul Megxit. A declarat că, deşi a fost o decizie foarte dificilă, nu regretă renunţarea la îndatoririle regale deoarece vrea să-şi protejeze familia. Nu vrea ca Meghan şi fiul lor Archie să treacă prin ce a trecut el în copilărie”, a declarat o sursă pentru Page Six.

După evenimentul acesta, speculațiile au fost extrem de multe. Mare parte din ele arătau că cei doi nu au din ce să-și câtige banii, semn că astfel de evenimente le fac extrem de bine pe plan financiar. CEO-ul unei firme de relații publice cu sediul în New York a afirmat că atât Meghan Markle, cât și Prințul Harry ar putea deveni cel mai bine plătiți speakeri din industrie.