Meghan Markle și prințul Harry se supun Reginei! Ultimul anunț oficial al cuplului reprezintă dezastrul pentru ei

22 feb. 2020
Meghan Markle și prințul Harry se supun Reginei! Ultimul anunț oficial al cuplului reprezintă dezastrul pentru ei

Probleme mari pentru prinţul Harry şi soţia sa Meghan Markle după ce au decis să meargă pe cont propriu. Se pare că Regina s-a supărat și le-a pus bețe în roate, deranjată fiind probabil de decizia celor doi. Cu toate că la început păreau că vor să îi țină piept reginei Elisabeta, aceștia și-au recunoscut până la urmă înfrângerea și au acceptat termenii impuși.

Meghan Markle și prințul Harry nu mai au ce face

Oficialii cuplului regal care au ales să părăsească Marea Britanie și Casa Regală au transmis recent că nu vor mai folosi cuvântul „Royal” (n.r. regal) pentru noul lor brand, începând cu data de 1 aprilie, adică din momentul în care nu vor mai face parte din rândul reprezentanților monarhiei britanice. Mai mult, cererea de înregistrare a mărcii Sussex Royal a fost retrasă după ce Harry și Meghan au făcut investiții serioase în promovare și marketing folosindu-se de acest brand.

„Ducele şi ducesa de Sussex nu intenţionează să folosească «Sussex Royal» în niciun domeniu începând din primăvara anului 2020”, a explicat purtătorul de cuvânt al celor doi, potrivit BBC.

Acesta a mai spus că, având în vedere regulile specifice guvernului britanic în legătură cu utilizarea cuvântului „Royal”, Harry şi Meghan au acceptat că noua lor organizaţie non-profit nu va mai purta numele de Sussex Royal Foundation. Cei doi se vor întoarce în luna martie în în Marea Britanie, acolo unde mai au de îndeplinit o serie de îndatoriri oficiale din postura de duce şi ducesă de Sussex înainte de a se retrage oficial din poziţia de membri seniori ai familiei regale.

Harry și Meghan, discuții cu familia regală

Cei doi au discutat cu o serie de reprezentanţi şi membri ai familiei regale britanice privind posibilitatea de a folosi sintagma „Sussex Royal” la scurt timp după ce şi-au anunţat decizia de a se retrage din prim-planul activităţilor oficiale ale familie regale. Într-un final au fost obligați să renunțe la cererea de înregistrare a mărcii Sussex Royal, după ce au ajuns la concluzia că nu pot folosi cuvântul „royal” (regal) din cauza regulilor guvernamentale aflate în vigoare.Cei doi îşi vor îndeplini îndatoririle regale până pe 31 martie. Între timp Meghan Markle va participa la Ziua Internaţională a Femeii pe 8 martie, iar soţul său va avea mai multe apariţii publice, inclusiv la Royal Albert Hall şi la Westminster Abbey din Londra. Începând cu 1 aprilie, ducii de Sussex nu vor mai avea un birou la Palatul Buckingham, acela trebuind să fie și momentul în care şi-ar fi lansat brandul fundaţie non profit cu acelaşi nume în care au investit enorm.