Meghan Markle socheaza! Ce era obligată să facă pentru bani

06 mart. 2020
Meghan Markle socheaza! Ce era obligată să facă pentru bani

9Meghan Markle a făcut aroganța maximă! Vedeta a refuzat o avere. S-a aflat și ce trebuia să facă pentru a încasa un milion de dolari.

Meghan Markle, aroganța maximă

Meghan Markle a făcut ceva de neimaginat. A primit o ofertă colosală, dar a refuzat-o. Primea un milion de dolari pentru o apariție de o secundă.

Producătorii de la Hollywood au venit cu această propunere după ce aceasta a ieșit din drepturile Casei Regale. Răspunsul ei i-a lăsat pe mulți cu gura căscată.

Se pare că banii nu sunt o problemă pentru soția prințului Harry. Propunerile au fost refuzate politicos de către fosta actriță. Ducesei i s-a mai făcut o altă ofertă din partea cunoscutei companii nemțești, Biotulin.

Deși Meghan folosește acest produs, fiind uimită de rezultatele ei, propunerea nu a reușit să o cucerească. Oferta era de 5 milioane de dolari, pentru o apariție de doar 5 secunde la televizor, înconjurată de aceste produse.

Meghan este extrem de exclusivistă și pretențioasă atunci când vine vorba de aparițiile ei. Ducesa nu mai vrea acum să joace orice rol, ci preferă unul de super erou în producțiile Marvel. Și-a rugat agentul să îi găsească un rol printre mărcile Marvel.

De altfel, agentul ei a vorbit în presa britanică despre dorințele lui Meghan. „Meghan are nevoie de Disney, mai mult decât Disney are nevoie de ea”, a spus acesta, conform mirror.co.uk