Meghan s-a speriat! De ce s-au mutat în Canada? Adevăratul motiv

24 ian. 2020
Meghan s-a speriat! De ce s-au mutat în Canada? Adevăratul motiv

Meghan Markle și Prințul Harry au decis să renunț la tot ce aveau în Marea Britanie pentru a începe o viață de la 0 în Canada, alături de fiul lor Archie. 

Se pare că decizia a venit tocmai odată cu fiul lor. Cei doi au fost deranjați de curiozitatea lumii și au încercat să nu-și expună fiul. Ducii de Sussex nu au vrut să publice imagini cu micuțul, așa cum au făcut-o Kate Middleton și Prințul William, iar Regina Maria ar fi vrut ca cei doi să fie mai deschiși cu publicul.

„Ei au crezut că dacă nu vor mai avea bani de la britanici, aceștia nu vor mai avea dreptul de a le comenta viața privată.”, a spus o sursă penttu TMZ.

Aceștia au renunțat la rangul de seniori regali și își împărțeau timpul între Marea Britanie și Canada. Totuși, cea care nu a fost de acord cu această situație a fost Regina Elisabeta. Aceasta le-a retras titlurile și i-a interzis nepotului ei să mai poarte uniforma militară, lucru ce pe Harry l-a rănit extrem de tare.

Chiar Harry a mărturisit că este foarte trist pentru că s-a ajuns la asta.

„Am vrut sa auziti adevarul de la mine, atat cat il pot impartasi, nu ca print, sau duce, ci pur si simplu ca Harry, aceeasi persoana pe care multi dintre voi ati urmarit-o crescand in ultimii 35 de ani, dar cu o perspectiva mai clara”, a mai spus printul.

„Regatul Unit este casa mea si locul pe care il iubesc. Asta nu se va schimba niciodata. (…) Simt o mare tristete pentru ca s-a ajuns la asta”, a afirmat el.