Meghan și Harry sunt în starea de șoc! A fost infectat de COVID-19

25 mart. 2020
Meghan și Harry sunt în starea de șoc! A fost infectat de COVID-19

Meghan și Harry sunt în starea de șoc. Este o veste teribilă pentru membri familiei regale. Nimeni nu se aștepta la asta în plină epidemie de coronavirus.

Este vorba despre Prinţul Charles. Moştenitorul tronului britanic a fost testat pozitiv la COVID-19. Anunțul a fost făcut de biroul său de presă de la Clarence House, potrivit Reuters şi PA.

Prinţul Charles este fiul cel mare al reginei Elisabeta a II-a. Acesta are vârsta de 71 de ani și ar putea avea probleme serioase în lupta cu acest virus care a ucis deja foarte mulți oameni.

„Prinţul de Wales a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Prezintă simptome uşoare, starea sa de sănătate generală este bună şi a lucrat de acasă în ultimele zile, ca de obicei.

Ducesa de Cornwall a fost de asemenea testată, dar nu are virusul”, a precizat Clarence House.

Prinţul Charles şi soţia sa, Camilla, s-au izolat în reşedinţa lor din Scoţia

„Nu se poate stabili de la cine a luat virusul prinţul Charles, având în vedere numeroasele întâlniri pe care le-a avut pentru a-şi duce la îndeplinire îndatoririle sale publice în ultimele săptămâni”, se arată în comunicatului citat.

Marea Britanie este în pericol

Medicii au anunțat că nu mai vor să lupte împotriva virusului dacă nu au echipamentele necesare.

Coronavirusul a infectat 8.000 de persoane și a făcut 422 de morți în Regatul Unit.

“Guvernul trebuie să ne protejeze, ca să dăm randament 100% la locul de muncă. Până acum, noi ne-am respectat partea de înțelegere, însă autoritățile nu. Noi ne-am făcut treaba, ei nu ne-au dat strictul necesar”, a mai spus dr. Rinesh Parmar.