Toggle Menu
  1. Home/
  2. Entertainment/

Metoda inedita prin care a fost cerut Victor slav in casatorie! Uite cum arata femeia ideala pentru el

  1. Home/
  2. Entertainment/

Bianca Dragusanu si Victor Slav formau unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul romanesc. Proaspatul burlac a tinut prima pagina a ziarelor cu despartirea neasteptata de mama fiicei sale! Toata lumea a dat vina pe fosta prezentatoare Tv pentru aceasta despartire, mai ales pentru faptul ca la cateva ore dupa ce s-a anuntat separarea, aceasta a fost vazuta in bratele altui barbat!

Cei doi sustin ca nu se mai intelegeau de foarte mult timp, ca nu se vedeau zile la rand, iar acest lucru a dus la despartire. Dar au impreuna o fetita minunata si au decis ca vor avea o relatie de prietenie pentru cea mica. Victor Slav a intrat in vacanta de vara, “Wowbiz” este istorie si a anuntat ca va prezenta o noua emisiune din toamna, alaturi de Giani Kirita si Catalin Cazacu.

Incarca foarte des fotografii pe retelele de socializare, iar fanele sale nu se mai abtin din a-i face comentarii, stiind ca prezentatorul este singur. Printre cele mai neobisnuite cerere este cea a unei tinere care l-a rugat sa ii verifice contul de pe o retea de socializare, iar daca ii place de ea este dispusa sa isi lase sotul pentru el.

O alta tanara a scos “artileria grea” si, fara sa stea pe ganduri, l-a cerut de barbat: “Stiu cum esti, te-am vazut in multe situatii. Bun, elegant, diplomat, educat si superb. Astea sunt cuvintele care te definesc. Victor Slav, ai vrea sa fii sotul meu? Am 30 de ani, ochii albastri si 56 de kilograme, dar mai multe poti sa vezi pe instagram-ul meu. Iti multumesc!”

Victor Slav nu da curs acestor “provocari”, dar el le-a dat un pont domnisoarelor, sa stie cum arata femeia ideala pentru el: “Pentru mine femeia ideala nu trebuie sa aiba neaparat 1,80 si o silueta de model. Cand te indragostesti te uiti la alte aspecte. Mie imi plac mult femeile inteligente, haioase, energice si, daca se poate, putin „nebune”. Daca ii plac si activitatile outdoor, ma declar impresionat.”

Andru