Ion Țiriac, aproape de mega lovitura vieții lui: „Mi s-a oferit pe masă!”

ion-tiriac-interior-16-465×215

Omul de afaceri Ion Țiriac a anunțat că a fost foarte aproape să dea lovitura vieții lui. Se întâmpla acum 30 de ani. Dacă se bătea palma, Țiriac ar fi fost de zeci de ori mai bogat decât este acum. 

Țiriac a declarat, pentru Eurosport, că în urmă cu peste 30 de ani, i s-a oferit posibilitatea de a deveni investitorul clubului de fotbal Bayern Munchen:

”Eu am avut decența și moralitatea, când mi s-a oferit acum 30-35-45 de ani Bayern Munchen pe masă, să spun Beckenbauer. Altcineva e foarte bun pentru asta, eu pot să vă spun cum să faceți lojele și cum să câștigați mai mulți bani, dar nu intru în fotbal”, a declarat fostul tenismen.

Conform cifrelor, Bayern Munchen este estimat la o valoare totală de aproape un miliard de euro, este cel mai titrat club din Germania și unul dintre cele mai mari cluburi de fotbal din lume la ora actuală.

Într-un timp, clubul german de fotbal era cel mai valoros club din toată lumea.

Țiriac nu mai este cel mai bogat român

Ion Țiriac nu mai este cel mai bogat român al momentului. Anunțul surpriză a fost făcut de revista Capital, care susține că omul de afaceri a fost depășit de frații Dragoș și Adrian Pavăl (Dedeman).

Astfel, deținătorii Dedeman au o avere estimată la 2 -2,1 miliarde de euro. Ion Țiriac este al doilea în acest top (1,9 – 2 miliarde de euro), iar podiumul este completat de Daniel Dines (UiPath, 1,2 – 1,3 miliarde de euro).

Citește și:

Revista Presei