Mihaela Rădulescu a fost bătută! Părinții, vinovați de drama vedetei. A fost cumplit

22 apr. 2020
Mihaela Rădulescu a fost bătută! Părinții, vinovați de drama vedetei. A fost cumplit

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai cunocute și bine cotate vedete TV din România. Fiecare apariție a acesteia se face pe bani mulți, toate firmele și companiile dorindu-și să o atragă pe Mihaela Rădulescu în propriile campanii.

Mihaela Rădulescu a fost bătută!

În spatele unei cariere de succes, se află însă o dramă fără margini. Mihaela Rădulescu a fost bătută crunt în copilărie. Chiar părinții vedetei sunt de tot ceea ce s-a întâmplat.

Mihaela Rădulescu a făcut dezvăluiri dureroase din perioada în care a fost bătută. Fosta prezentatoare de la Pro TV a povestit cum s-a întâmplat totul.

Când era doar un copil, Mihaela a fost înscrisă la cursuri de gimnastică ritmică. Acolo s-a petrecut totul. În cadrul unei emisiuni, fosta prezentatoare s-a decis să spună prin ceea ce a trecut. Antrenorii i-au aplicat câteva corecții în timpul orelor de antrenamente, pe care le-a avut în orașul natal, Piatra Neamț. Părinții vedetei știau totul.

“Dacă le fac o vină părinților mei e că au acceptat să le fie bătut copilul, crezând că asta face parte din dresaj”, a afirmat Mihaela Radulescu într-un interviu pe care l-a acordat Eugeniei Vodă, realizatorea emisiunii “Profesioniștii” de la TVR în octombrie 2008.

Profesoara Georgeta Donici, fosta antrenoare de gimnastică a vedetei, a vorbit despre ceea ce s-a întâmplat. “Mihaela a început să facă gimnastică încă de la cinci ani.

O luam de mână și o duceam la sală, la antrenamente, eu fiind vecină de bloc cu familia ei. A continuat să facă gimnastică de performanță până în clasa a XI-a, când a întrerupt antrenamentele pentru a învața pentru bacalaureat și facultate”, a spus profesoara.

Antrenoarea a dezvăluit că Mihaela era una dintre cele mai bune eleve ale ei, dar nu a vorbit despre corecțiile fizice. “Era talentată și perseverentă avea psihicul foarte bun și dacă scăpa, de exemplu, mingea nu se lasă, o lua și-si termina exercițiul.

Din păcate, deși, a participat la numeroase concursuri, nu a avut niciodată medalie, ieșea mereu pe locul patru. Lua mențiune adica”, a mai spus profesoara Georgeta Donici, conform wowbiz.ro.