Mihaela Rădulescu a rămas fără cuvinte! Ce a putut face fiul vedetei în plină epidemie de coronavirus

Mihaela Rădulescu a rămas fără cuvinte. Ultimul gest al fiului vedetei a speriat-o pe aceasta. Totul s-a întâmplat în plină epidemie de coronavirus.

Mihaela Rădulescu a rămas fără cuvinte

Nici măcar unul dintre cele mai exclusiviste locuri din lume nu a fost ocolit de pandemia de coronavirus. Ne referim la Monaco, acolo unde trăiește Mihaela Rădulescu. Nici acolo nu se face școală. Cursurile au fost supendate tot pe motiv de pandemie.

Pentru fiul Mihaelei Rădulescu, Ayan, asta a fost o ocazie bună să se mai antreneze la sportul lui preferat. Ayan a plecat în Israel, ca să mai ia niște lecții de tenis de la un cunoscut antrenor român, Ștefan Enciu.

A stat în Israel zece zile pentru mai multe antrenamente extrem de dure. „Mulțumesc, corona, pentru tot timpul liber și îți mulțumesc, Ștefan Enciu, pentru că m-ai făcut să arăt ca un jucător de tenis duă aceste zece zile care m-au terminat„, a scris Ayan pe o rețea de socializare.

Șa finalul unui antrenament, cei doi și-au strâns mâna, motiv pentru Mihaela Rădulescu să se panicheze. „Este ultima strângere de mână a acestui sezon, da?”, a spus vedeta ProTV.

Ayan este rodul iubirii dintre Mihaela Rădulescu și Elan Schwartzenberg. Cei doi au divorțat în 2008, după patru ani de căsnicie și zece ani de relație.

Loading...

Revista Presei