Mihaela Rădulescu a uimit pe toată lumea! Mesaj incredibil pentru iubit. Nu a mai făcut asta până acum

Mihaela Radulescu

Mihaela Rădulescu surprinde la fiecare apariție. Una dintre cele mai căutate și invidiate femei din România a uimit, de această dată pe toată lumea. Nu a mai făcut asta până acum. 

Mihaela Rădulescu a uimit pe toată lumea!

Mihaela Rădulescu face orice pentru a ține aprinsă flacăra iubirii alături de Felix Baumgartner. Și îi și reușește. Cei doi sunt împreună de șase ani și sunt de nedespărțit. Ultimul gest al vedetei a surprins pe toată lumea. Mihaela nu a mai făcut asta pentru niciunul dintre foștii iubiți sau soți.

S-a pozat alături de părinții sportivului în vârstă de 51 de ani. Mai mult, i-a transmis un mesaj de la mulți ani partenerului său de viață. Totul de la distanță.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner au fost prinși la distanță de pandemia de coronavirus și au fost nevoiți să respecte restricțiile impuse de autorități, astfel că cei doi nu au sărbătorit împreună evenimentul. Vedeta s-a aflat însă alături de părinții iubitului și a postat o fotografie alături de aceștia.

„La mulți ani, dragul meu! Știi cât de mult te iubesc, așa că îți voi spune doar atât: să strălucești mereu, să faci în continuare lucrurile minunate pe care le faci acolo sus, în aer, iar eu te asigur că atunci când te vei întoarce acasă, te vei simți în siguranță și iubit. Mama Eva, vă mulțumesc, vă iubim foarte mult!”, a scris Mihaela Rădulescu pe Instagram.

Revista Presei