Mihaela Rădulescu, de nerecunoscut! Toată lumea s-a speriat când a văzut-o așa: Cum a apărut vedeta în public

Mihaela Radulescu

Mihaela Rădulescu a uimit de fiecare dată în aparițiile ei publice. De aceast dată, vedeta a fost de nerecunoscut. Toată lumea s-a speriat când a văzut-o așa. Cum a apărut vedeta în public este de neimaginat.

Mihaela Rădulescu, cu mască pe față

Mihaela Rădulescu și iubitul ei, Felix Baumgartner, au uimit și speriat în același timp la ultima lor apariție publică. Cei doi călătoresc foarte mult, astfel că și-au luat măsuri de precauție, după ce coronavirusul a adus panică nu doar în China, ci în întreaga lume.

Diva a uimit pe toată lumea cu imaginea postată pe o rețea de socializare. Mihaela și Felix s-au asigurat că vor avea o călătorie liniștită, așa că au apărut în aeroport cu măști chirurgicale, de culoare neagră.

„Poate că arată amuzant sau ciudat, dar ne simțim normali atunci când ne uităm în jurul nostru, în orice aeroport în care mergem. Nu e o glumă, este o simplă metodă de precauție”, a scris Mihaela Rădulescu în dreptul fotografiei. „Vom zâmbi mâine în stil franțuzesc”, a continuat vedeta.

Mihaela Rădulescu, noi dezvăluiri

Mai mult, Mihaela Rădulescu a făcut noi dezvăluiri din viața sentimentală. Vedeta a spus că dacă ar da timpul înapoi, ar pune viața sentimentală pe primul loc și ar vrea să aibă mai mulți copii. „De multe ori, dar nu s-a potrivit. Nici să fac un copil, nici să-l adopt, am încercat ambele variante. Rămân, pentru moment, la unul şi bun”, a spus Mihaela Rădulescu.

„Aş fi făcut mai mulți copii şi ceva mai devreme, în loc să fi fost atât de preocupată de muncă şi succes profesional. Sunt bune şi alea, nu zic nu, dar îmi place să fiu mamă şi simt că n-aş fi dat greş cu încă vreo doi, trei copii”, a completat vedeta.

Băiatul ei, Ayan, are acum 15 ani și este popular în mediul online, având aproape 26 de milioane de abonaţi pe contul său de Instagram.

Revista Presei