Mihaela Rădulescu o înjură pe Andreea Marin! Este halucinant ce a zis despre ea

03 feb. 2020
Mihaela Rădulescu o înjură pe Andreea Marin! Este halucinant ce a zis despre ea

Mihaela Rădulescu și Andreea Marin au fost rivale dintotdeauna, atât profesional, cât și în viațat privată. Între fostele soții alea lui Ștefan Bănciă Jr. a existat mereu o tensiune puternică.

Deși au vrut să păstreze aparențele, unele lucruri le-au dat de gol. Lucrul acesta s-a văzut când o conversaţia telefonică a lui Schwartzenberg cu Mihaela a fost făcută public.

S-a întâmplat în timpul cercetărilor misterioasei dispariţii a lui Marta.

În timpul discuției cu Emilian Schwartzenberg, Mihaela a spus ce crede despre Zâna Surprizelor. Totul a pornit de la niște promouri.

„Singurul motiv, unicul, pentru care îmi sare ţandăra este inegalitatea dintre mine şi vita aia de MARIN. Asta are un promo pe post, care eu totuşi cunoscând această meserie, costă nişte zeci de mii de euro. Eu am avut un promo de doi lei reali pe hârtie, cu camere. (…) Sunt nişte mii de euro aruncaţi pe un promo la MARIN, mie îmi fac să-mi verse stomacul când mă gândesc că eu n-am avut un promo nici măcar decent…”, spunea atunci Mihaela Rădulescu, potrivit România TV.

„Eu nu plătesc promouri, n-am vreo treabă. Înţelege acest mic detaliu. Deci dacă vrei opinia mea şi dacă vrei să te amuzi (…) Eu mă … pe fata asta şi mă ştiu sigur de o mie de ori arătând mai bine, mai deşteaptă şi mai mişto ca fata asta.

Mă doare în … de fata asta. Nu vreau însă să se vadă, strict profesional vorbind, inegalitatea dintre ce facem noi acolo. Deci ea are un super promo, un super profi făcut de agenţie, făcut pe peliculă de film, cu regizor. Am aflat. Ştiu exact cine l-a făcut şi cât costă un astfel de promo”, a mai spus Mihaela Rădulescu.

Mihaela a jignit-o grav pe Andreea

„MIHAELA RĂDULESCU: N-are nicio idee. Ea… Ascultă-mă! Nu-mi spune mie că MARIN a făcut. MARIN s-a dus şi a dat o căruţă de bani, pentru că avea căruţa de bani…

SCHWARTZENBERG EMILIAN: Da, da’ pe capu’ ei, pe buzunaru’ ei. Eu nu plătesc promouri, n-am vreo treabă. Înţelege acest mic detaliu. Deci dacă vrei opinia mea şi dacă vrei să te amuzi… da’ nu mai comenta cu alţii şi învaţă: orice comentariu despre ea cu alţii, te poziţionează ca una care te deranjează şi suferi din cauza ei. Tu ignor-o total. Păi…

MIHAELA RĂDULESCU: Eu mă … pe fata asta şi mă ştiu sigur de o mie de ori arătând mai bine, mai deşteaptă şi mai mişto ca fata asta. Mă doare în … de fata asta. Nu vreau însă să se vadă, strict profesional vorbind, inegalitatea dintre ce facem noi acolo. Deci ea are un super promo, un super profi făcut de agenţie, făcut pe peliculă de film, cu regizor. Am aflat. Ştiu exact cine l-a făcut şi cât costă un astfel de promo”, se mai arată în interceptările telefonice.

Ce spunea Andreea despre Mihaela?

„Suntem fundamental diferite ca persoane. Ne dorim lucruri diferite de la viaţă. Punem în practică lucrurile în mod diferit. Asta chiar dacă unii caută de multe ori similitudini forţate. Normal că mergem amândouă pe stradă. Felul în care facem lucrurile, însă, are în spate o abordare diferită. Din câte puteti observa, scopurile noastre în viaţă sunt diferite. Modul de-a ne exprima public e altul. Atunci, din punctul meu de vedere nu poate fi vorba de o concurenţă între două persoane care au ca punct comun faptul că au făcut televiziune o dată”, declara, în trecut, Andreea Marin.