Mihaela Rădulescu revine în televiziune! Ce emisiune va prezenta. Este surpriză totală

05 mart. 2020
Mihaela Rădulescu revine în televiziune! Ce emisiune va prezenta. Este surpriză totală

Mihaela Rădulescu revine în televiziune. S-a aflat ce emisiune va prezenta vedeta. Este surpriză totală. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. Fanii Mihaelei sunt în delir.

Mihaela Rădulescu revine în televiziune

Se pare că Mihaela Rădulescu nu poate sta departe de camerele de filmare. După ce anul trecut a fost la Ferma de la ProTV, acum vedeta va fi din nou pe sticlă. A bătut palma pentru un nou show.

Va fi din nou pe micile ecrane la ProTV, în cadrul acestui sow de succes. Mihaela Rădulescu s-a mutat în urmă cu câțiva ani la Monaco, dar a revenit în țară de fiecare data când i s-au propus diverse proiecte.

Vedeta se reîntoarce la cârma emisiunii Ferma, alături de Cristi Bozgan, specializat în tehnici de supravieţuire în condiţii extreme, care a fost mâna dreaptă a Mihaelei și în ediția de anul trecut.

De această dată, se va filma într-o fermă din apropierea Bucureştiului. „Producătorii şi-au dorit să renunţe la costurile mari şi s-au gândit ca filmările să aibă loc în jurul Capitalei. Să fie un loc la fel cum a fost cel din primul sezon, aproape de Bucureşti, ferit de ochii indiscreţi.

Concursul se va desfăşura primăvara, timp de trei luni, în urma problemelor cu frigul ale concurenţilor din ediţia trecută. Mihaela, stabilită la Monaco de peste zece ani, va renunţa la lux, şi va fi nevoită să se adapteze condiţiilor modeste puse la dispoziţie de producători.

Dar, cu siguranţă, în valiză va avea şi câteva haine de firmă, chiar dacă anul trecut şi-a stricat câteva perechi de încălţăminte, cu care a ieşit afară, în noroi şi în zăpadă”, a declarat Cristi Bozgan.

Mihaela Rădulescu nu este singura vedetă a show-ului. Cu producătorii emisiunii au mai negociat Ana Maria Ferentz şi câțiva concurenți de la „Vocea României”, dar şi sportivi de performanţă care vor să-şi depășească limitele, anunță click.ro.