Mihai Bendeac, infectat cu COVID-19. Ce simptome a avut acesta și de ce a ascuns totul. Ce au făcut autoritățile

17 mai 2020
Mihai Bendeac, infectat cu COVID-19. Ce simptome a avut acesta și de ce a ascuns totul. Ce au făcut autoritățile
Mihai Bendeac

Mihai Bendeac a dezvăluit că a fost infectat cu coronavirus. Acesta suspectează că a luat virusul pe 13 martie, când a participat împreună cu familia sa la înmormântarea bunicului.

Actorul a povestit prin ce a trecut sâmbătă seara în cadrul emisiunii IUmor. „Ce m-a frapat pe mine e că eram absolut normal, iar în decurs de cinci minute aveam toate simptomele”, a spus acesta.

Vedeta Antena 1 a explicat că atât el, cât și cei din familia lui au început să aibă simptome destul de rapid. Cei mai afecaţi au fost unchiul şi mătuşa acestuia care au ajuns la spital, ceea ce înseamnă că el s-a tratat acasă. Nu a dat, însă detalii despre medicamentele pe care le-a luat.

Ce simptome a avut Mihai Bendeac

Mama şi tatăl actorului au avut de suferit timp de 8-9 zile, dar el și-a revenit mult mai repede

Pentru că filmările show-urilor TV care implică prezenţa unui public numeros au fost oprite în această perioadă, Mihai Bendeac a fost în izolare, astfel că nimeni nu a știut despre starea sa. A preferat să treacă singur prin asta. Nu a specificat și dacă a făcut vreun test COVID-19, care să-i confirme boala.

„Aveam dureri puternice musculare, o stare de oboseală și nu mai aveam absolut deloc gust și miros. Maică-mea și taică-miu au avut aceleași simptome”, a spus Mihai Bendeac.

Despre autorități nu a spus nimic. Din punct de vedere legal, în mod normal cei infectați cu COVID-19 trebuiau internați. Se pare că în cazul lui Mihai Bendeac lucrurile nu au stat așa.