Mihai Bendeac s-a făcut băiat cuminte! Decizia prin care-și schimbă total viața: Chiar el a recunoscut

mihai bendeac

Dezvăluiri de ultiă oră despre unul dintre cei ai cunoscuți actori și oameni de televiziune din România. Mihai Bendeac s-a făcut băiat cuminte! A luat o decizia prin care-și schimbă radical viața. Chiar el a recunoscut ce a făcut.

Mihai Bendeac a uimit mereu prin deciziile luate. A vrut să-și schimbe eligia sau a renunțat la carne. Acum a luat o nouă hotărâre.

Mihai Bendeac a renunțat la fumat

Actorul Mihai Bendeac a renunțat la fumat. Chiar el a spus acest lucru. Unul dintre cei mai cunoscuţi actori din România, deveinit faimos prin emisiunea ”Mondenii”, dar și prin proiectul iUmor, vrea să fie un exemplu pentru fanii săi. Actorul se bucură de aprecierea a mii de fani care vor fi uimiţi când vor afla care este slăbiciunea lui. Acesta a postat pe contul de socializare o imagine, alături de care a scris un mesaj, în care își anunță fanii că a renunțat la un viciu care i-a dat bătăi de cap.

Umoristul Antenei 1 s-a lăudat pe Instagram că nu mai fumează. Nu a renunțat însă total la nicotină, pentru că încă mai fumează țigară electronică. Mihai Bendeac este mulţumit că a reuşit să renunţe la viciul care îi dădea bătăi de cap. Internauţii au reacţionat imediat şi l-au felicitat. „Profit de această fotografie pentru a mă lăuda că am renunţat la fumat de peste o săptămână. Mai fumez doar electronică şi în cantitate controlată”, a anunţat Mihai Bendeac, pe contul personal de pe o rețea de socializare.

Renunţarea la fumat este un proces care durează de la câteva luni la câţiva ani, în funcţie de fiecare persoană în parte. Deşi preţul ţigărilor a crescut şi tot mai multe persoane cad victime tutunului, România încă are o atitudine pozitivă faţă de fumători. Pe 20 noiembrie, România marchează Ziua Naţională fără Tutun.

Revista Presei