Mihai Bendeac se teme pentru viața lui! Decizie de ultimă oră a vedetei. A recunoscut totul

mihai bendeac

Unul dintre cei mai îndrăgiți și invidiați actori din România se teme pentru viața lui. Mihai Bendeac a luat o decizie de ultimă oră. Mai mult, a împărtășit cu fanii decizia luată.

Mihai Bendeac se teme pentru viața lui

Pandemia de coronavirus a lovt toată lumea, dar face victime și în România. Actorul Mihai Bendeac s-a decis să se autoizoleze în casă, la fel ca multe vedete de la noi, dar și din întreaga lume.

Mai mult, vedeta și-a anunțat admiratorii care îl urmăresc pe rețelele de socializare că a hotărât să rămână în casă în această perioadă, atât pentru sănătatea lui, cât și pentru a celor dragi.

Totuși, Bendeac a rămas la fel de activ în mediul virtual. Le spune fanilor absolut tot ceea ce face. De altfel, nu e prima autoizolare de acest fel din viața actorului.

„De când mă știu încercați să vă gândiți la această stare în care sunteți în momentul ăsta, de carantină, de stat în casă, de având niște minime provizii, de afară vreme urâtă.

Asta fac eu de 20 de ani ca să pot să lucrez, ca să pot să scriu, jur, nu glumesc. Deci de 20 de ani îmi trag draperiile, îmi fac provizii, îmi pun tot felul de sunete cu sunet de ploaie, de furtună, de nu știu ce”, a spus Mihai Bendeac pe rețelele de socializare.

Tot el susține că lucrurile s-au schimbat acum că ne aflăm în stare de urgență. Mihai Bendeac a mărturisit că se teme de această situație, însă își dorește să fie în continuare la fel de creativ.

„Numai că acum ea devenind complet și irevocabil realitate, în sensul în care e și stare de urgență, sunt și goarnele, e și vreme urâtă afară, e și… e totul, e complex, mi s-a făcut un pic frică. Încerc cât se poate să fiu în continuare foarte creativ”, le-a mai transmis actorul fanilor virtuali.

Revista Presei