Mihai de la 3 Sud Est, în stare gravă! Se află internat la Terapie Intensivă. Ce spun medicii și ce boală are. Informații de ultimă oră

20 nov. 2020
Mihai de la 3 Sud Est, în stare gravă! Se află internat la Terapie Intensivă. Ce spun medicii și ce boală are. Informații de ultimă oră

O veste extrem de tristă pentru fanii formației 3 Sud Est. Mihai Budeanu, unul dintre componenții trupei, se află în stare gravă și este în aceste momente internat la Terapie Intensivă. Inițial acesta se afla la Spitalul Municipal Mangalia, dar în cursul zilei de joi a fost transferat la cel de la Medgidia.

Mihai de la 3 Sud Est are 44 de ani și a fost diagnosticat cu noul coronavirus. Starea acestuia s-a înrăutățit pe zi ce trece, iar acum el are nevoie urgentă de tratament cu plasmă. Zvonul care circula a devenit crunta realitate și a fost confirmat și de membrii formației.

„Da, este adevarat. Colegul nostru Mihai este infectat cu Covid 19 si este internat in sectia de terapie intensiva a Spitalului Municipal Medgidia. I se administreaza plasma si tratament de specialitate.Sa speram ca starea lui se va imbunatati cat mai repede. Nu este de joaca cu acest virus!!! Aveti grija de voi si de cei din jurul vostru respectand regulile de protectie.

Va tinem la curent cu starea lui Mihai”, este mesajul care a fost postat pe pagina oficială de Facebook a 3 Sud Est.

Ce spun medicii despre starea de sănătate a lui Mihai de la 3 Sud Est

Medicii din Mangalia au oferit detalii presei locale despre starea de sănătate a artistului. Aceștia au recunoscut că Mihai nu se află într-o stare foarte bună și speră să primească tratamentul de care are nevoie cât mai repede.

„Starea lui de sănătate nu este foarte bună. Era internat la noi în spital, pe Secţia de Terapie Intensivă. Necesita plasmă, însă unitatea noastră nu oferă, deocamdată, astfel de tratament. A fost transferat la Medgidia”, a declarat pentru presa locală un medic de la Mangalia.

Care sunt marile orașe care au intrat deja în carantină și ce restricții au fost impuse

De astăzi, 20 noiembrie, municipiul Constanța a intrat în carantină, după ce a fost înregistrată o rată de infectare de peste 8 la mia de locuitori. Citiți pe VoceaBanilor lista marilor orașe care se află în carantină în acest moment și ce restricții au fost impuse.