Mihai Gâdea, apel neașteptat către toți românii. Cine este fata care l-a fascinat total pe realizatorul Antena3

16 sept. 2020
Mihai Gâdea, apel neașteptat către toți românii. Cine este fata care l-a fascinat total pe realizatorul Antena3

Mihai Gâdea continuă să fie unul dintre cei mai influenți jurnaliști la ora actuală, fiind lider de audiență pe publicul pe care-l vizează. În ultima perioadă, acesta și-a schimbat modul de abordare în emisiunile sale și prezintă multe povești de succes sau cazuri sociale.

Emisiunea cu Selly a fost una care s-a bucurat de mare succes printre tineri, iar acum realizatorul Antena3 face un apel către public pentru a asculta o copilă extrem de talentată, care pe el l-a fascinat.

„Măriuca Enache este un copil extraordinar, vocea ei aproape că poate mangâia suflete, e ceva cum rar am auzit. Nu doar că este un talent remarcabil, dar este și un copil de 10. Cu această notă a intrat Măriuca la Liceul Pedagogic.
Vă rog, luați-vă un minut ca să o ascultați”, a scris Mihai Gâdea pe pagina lui de facebook.

Mihai Gâdea, în concediu o lună

Mihai Gâdea a lipsit de la Antena3 întreaga lună august, iar acest lucru s-a simțit din plin. Mulți telespectatori au fost îngrijorați, iar de aici doar un pas până la o serie de zvonuri, care nu s-au confirmat în cele din urmă. Acesta le-a sărbătorit pe fiica sa Karina Maisha și pe soția sa Agatha Kundri, ambele fiind născute în luna august.

S-a spus că vedeta Antena3 n-ar mai fi numărul 1 pe post, doar că odată revenit acesta a reușit din nou să fie lider absolut al audiențelor și să vină cu idei noi în emisiunile sale, pe lângă partea politică, specifică acestei perioade de campanie electorală.