Mihai Gâdea este în stare de șoc! Ce a declarat Victor Ciutacu despre el

06 dec. 2019
Mihai Gâdea este în stare de șoc! Ce a declarat Victor Ciutacu despre el

Victor Ciutacu a surprins o sală întreagă, în cadrul unui eveniment, cu o declarație incredibilă despre Mihai Gâdea și Antena 3. 

Astfel, Victor Ciutacu a recunoscut și a declarat despre concurentul său de la Antena 3 că este „foarte bun.”

„Întodeauna am știut că sunt cel mai bun, n-a fost asta o problemă. Mă bucur că după atâția ani de zile, o recunosc și alții. Sunt atât de bun pentru că am o concurență puternică. Mihai Gâdea, fraților, care e concurentul meu, este foarte bun.

Antena 3 este un post foarte puternic. Ca să-i bați, trebuie să fii mai bun decât ei,” a declarat Victor Ciutacu, în cadrul Galei Premiilor Capital, eveniment în cadrul căruia a primit ”Premiul special pentru excelență în jurnalism”.

Mi s-a prevăzut sfârșitul

„Sunt ușor blocat de titulatura evenimentului Eroii Anului. Eu n-am vocație de erou. Sunt cât se poate de sincer. Eroii sunt de obicei ăia fraieri, care ies cu pieptul înainte și mor primii. Aș prefera să n-am soarta asta. În al treilea rând, mulțumesc tuturor pentru cuvintele frumoase pe care le-ați spus despre mine și îmi amintesc că în 2013 a fost marea stupefacție. Pleacă nebunul de la Antena 3 la Romania TV…mi s-a prevăzut sfârșitul, compromiterea, ratarea profesională…tot ce putea fi mai rău pentru un om care lucrează în televiziune.

După 6 ani și jumătate, faptul că sunt alături de dumneavoastră aici, în seara asta, în calitatea în care sunt, mie cel puțin îmi demonstrează că am făcut o treaba bună. De regulă, toate meritele sunt ale mele, toate insuccesurile sunt ale celorlalți. Dar în povestea asta, anul 2019 a fost un an de cotitură, pentru că s-a produs o mare mutație. Postul nostru a devenit prin natura evenimentelor, prin implicare, lider pe piața televiziunilor de știri, iar emisiunea mea este liderul liderului. Așa că pe undeva dacă vreți, iertați-mi lipsa de modestie, este cumva meritat..…nu doar de mine, ci de întregul post de televiziune”, a mai spus Ciutacu.

Lider de audiență

Victor Ciutacu este absolvent de Politehnică, dar a ales să activeze în presă încă din anul 1993. A lucrat pe rând la ziarele Meridian, Curierul Național, Adevărul și Jurnalul Național, unde a și fost redactor șef.

A avut apoi propria emisiune de succes la Antena 3, iar din 2013 la România TV.

Anul 2019 a fost unul de excepție pentru celebrul jurnalist care a fost mai mereu lider de audiență cu talk show-politic pe care îl prezintă, “Punctul Culminant” reușind să devanseze chiar și posturi generaliste.