Toggle Menu
  1. Home/
  2. Justiție/

Mihai Gâdea și Antena 3, obligați să plătească despăgubiri! Cu cine au pierdut un proces

  1. Home/
  2. Justiție/

A solicitat câte 10.000 de euro, atât de la Mihai Gâdea, cât și de la Radu Tudor pentru că i-au pătat onoarea și demnitatea. Pentru că nu au putut dovedi acuzațiile diplomatului Vlad Ionescu, instanța i-a dat câștig de cauză reclamantului. Astfel Antena 3  încasează o lovitură neașteptată din cauza unor informații lansate în spațiul public de cei doi jurnaliști,  în perioada alegerilor prezidențiale din 2009. Aceștia, dar și televiziunea ar putea plăti despăgubiri, după ce au pierdut apelul în procesul cu diplomatul MAE, Vlad Ionescu.

Vlad Ionescu a fost acuzat la Antena 3 că ar fi fraudat alegerile de la Paris și că ar fi “acoperit”. Acesta a fost președintele unei secții de votare din Paris la alegerile prezidențiale din 2009.

Diplomatul i-a dat în judecată pe Mihai Gâdea, pe Radu Tudor și postul Antena 3. Ionescu cere instanței să constate minciunile, să îi apere onoarea și demnitatea și să îi acorde despăgubiri. Ionescu a solicitat câte 10.000 de euro de la fiecare. În plus, a cerut instanței să îi oblige pe pârâți să publice sentința pe site-ul Antena3.ro și în alte ziare, potrivit site-ului Romaniacurata.ro.

Vineri, Tribunalul București i-a dat câștig de cauză diplomatului. A constatat că acuzațiile aduse de Gâdea și Antena 3 potrivit cărora diplomatul Vlad Ionescu ar fi “acoperit” sunt mincinoase și i-a obligat să îi acorde despăgubiri de 5000 de lei și cheltuieli de judecată de 3100 de lei. Sentința nu este definitvă, poate fi atacată cu recurs la Curtea de apel București.

Poate te interesează și…

Efect neașteptat! Ce s-a întâmplat cu părul unei americance după ce și-a spălat părul cu Coca Cola

EXCLUSIV! Dezvăluiri de culise despre Diana Dumitrescu! Ce spun colegii de facultate despre ea

Germania lovește puternic în România! Decizia anunțată de ministrul neamț de Finanțe

Valentin Păun/ Sursa foto: facebook