Mihai Gâdea șochează! Mesajul pe care l-a transmis românilor: când vom intra în lockdown! Când se închide România

mihai gadea

Mihai Gâdea nu este foarte activ pe rețelele de socializare și rar postează mesaje către urmăritorii săi. De cele mai multe ori, acesta își folosește contul de facebook pentru a-și posta promo-urile la emisiunea sa. De data aceasta, însă realizatorul Antena3 vine cu un avertisment.

Mihai Gâdea anunță că Franța se va închide în perioada imediat următoare și că același exemplu îl va urma și țara noastră. Singura necunoscută mai rămâne doar când.

Mihai Gâdea anunță un lockdown. Când se închide România

„Astazi a fost cea mai neagra zi a pandemiei in Romania, dar tot azi s-a intamplat cea mai mizerabila operatiune din ultimii ani de zile pe care o voi devoala in minutele urmatoare. Franta va anunta un nou lockdown, probabil Romania ii va urma exemplul, dar cand?”, a scris Mihai Gâdea pe facebook, chiar înainte să înceapă emisiunea lui.

Atât președintele Klaus Iohannis, cât și premierul Ludovic Orban au transmis mesaje ferme, prin care îi roagă pe români să păstreze regulile de distanțare socială, precum și recomandările autorităților. Mai mulți analiști sunt de părere că Guvernul va fi nevoit să intre în lockdown, adică să închidă țara imediat după alegerle parlamentare de pe 6 decembrie.

De altfel și medicul Virgil Musta anunța cu lacrimi în ochi că anul acesta românii nu vor putea petrece sărbătorile, în jurul bradului ca până acum. În același timp, autoritățile anunță că vaccinarea împotriva COVID-19 ar putea începe în luna ianuarie, primii pe listă fiind medicii, iar apoi persoanele vulnerabile.

Revista Presei