Mihai Gâdea șochează: Trei „bombe” care vor exploda în România!

15 ian. 2020
Mihai Gâdea șochează: Trei

Mihai Gâdea a anunțat în emisiunea Sinteza Zilei că în România vor exploda trei „bombe.” Acesta a vorbit despre contextul politic și economic din țara noastră și a spus ce urmează să se întâmple. 

„Bomba politică

În momentul în care ai un an în care se vorbește despre anticipate și ai și alegeri locale unde Guvernul ar vrea să introducă printr-o ordonanță de urgență cele două tururi există o serie întreagă de implicații.

Bomba socială

„În momentul de față se vorbește foarte clar despre pensii și mulți au o întrebare legitimă: vor crește pensiile cu 40%?

Ce se va întâmpla cu vârsta de pensionare? Va crește la 70 de ani?

Ce se va întâmpla cu salariile?

Ceea ce nu se spune în declarațiile liberalilor este că toate aceste lucruri, în momentul de față sunt în discuție, ca să nu spunem că unele dintre ele se pregătesc”, a explicat Mihai Gâdea.

Bomba economică

„Ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, a apărut în repetate rânduri și a spus că nu sunt bani. Au făcut niște împrumuturi majore la finalul anului, iar în aceste zile a împrumutat 1,4 miliarde.

Și se vorbește că se pregătește un nou împrumut, în condițiile în care există o lipsă a lichidităților. Toate aceste lucuri sunt legate între ele și e cât se poate de logic ceea ce vrea să facă președintele având un partid care acum se află pe primul loc, cu o creștere spectaculoasă: să forțeze alegerile anticipate, pentru că vin toate aceste lucruri”, a subliniat Mihai Gâdea.