Mihai Gâdea surprinde întreaga Românie! Ipostaza în care nimeni nu l-a mai văzut niciodată

26 feb. 2021
Mihai Gâdea surprinde întreaga Românie! Ipostaza în care nimeni nu l-a mai văzut niciodată
Mihai Gâdea se află la conducerea Antena 3 încă de la înființarea televiziunii, din 2010

Mihai Gâdea anunța la începutul anului o reformă în interiorul Antena 3, ca urmare a parteneriatelor internaționate pe care le-a încheiat și care urmează să-și facă simțite efectele în perioada următoare. Cel cu CNN este deja celebru și de mare impact, iar postul de știri din România va difuza din martie o emisiune denumită CNN hour.

Mihai Gâdea este CEO Antena 3 din anul 2010, de când a luat naștere televiziunea, dar atribuțiile editoriale a fost direcționate către Adrian Ursu, care avea puterea asupra întregului trust Intact în materie de știri. Acum acesta a fost practic înlocuit de Mihai Gâdea, care a decis să se ocupe el de acum și de această parte.

Realizatorul Antena 3 prezenta până acum Sinteza Zilei, emisiunea cu care a ajuns mereu în topul audiențelor, însă vineri, 26 februarie a suprins pe toată lumea cu anunțul său de pe facebook.

Mihai Gâdea prezintă știrile la Antena 3

„Azi ne vedem la 13:00 și la 15:00 pe Antena 3!”, a scris Gâdea pe facebook, alături de o fotografie de la pupitrul știrilor.

Mihai Gâdea, la pupitrul știrilor cu Ana Maria Roman

La jumătatea anului trecut, Mihai Gâdea anunța acest super parteneriat cu CNN, care îi aduce un mare bonus de imagine. Asocierea cu cea mai puternică televiziune de știri din lume înseamnă un pluc și pentru jurnaliștii Antena 3, care au astfel ocazia să învețe de la cei mai buni și să aplice strategiile americanilor în materie de marketing.

„Este pentru prima dată când se întâmplă așa ceva în România, este o premieră absolută în televiziune și vrem ca dvs. să aflați care au fost demersurile noastre și cât de câștigați veți fi – pentru că tot acest efort uriaș este pentru ca dvs. să câștigați. Și veți fi câștigați într-o manieră absolută!”, spunea Mihai Gâdea la scurt timp după semnarea contractului cu CNN.

Ce reprezintă parteneriatul Antena 3 – CNN

Între CNN și Antena 3 s-a parafat un nou acord la jumătatea anului trecut, care aduce unicitate pe piața media din România, Mai exact Antena 3 va avea acces la conţinutul oferit prin CNN Newsroom.

Mai exact, CNN va produce conţinut original pentru Antena 3, ceea ce este inedit și ridică mult standardele de calitate.

Conţinutul « CNN hour », emisiunea care se va difuza în curând pe Antena 3 va aduce conținut atât pentru TV, cât şi pentru online și va fi produs de CNN International.

În plus prezentatorii, reporterii, operatorii, redactorii, editorii şi producătorii Antena3 vor avea acces la programe speciale de training realizate atât la Bucureşti cât şi în cartierele generale ale CNN din Statele Unite şi Marea Britanie.