Mihai Mitoșeru divortează după 13 ani! Cu ce l-a supărat grav Noemi

05 sept. 2019
Mihai Mitoșeru divortează după 13 ani! Cu ce l-a supărat grav Noemi

Divorț bombă în România. Își vor spune adio după 13 ani de relație, asta după ce ea a plecat de acasă de trei luni de zile. Nu mai este nimic de făcut. Mihai Mitoțeru a făcut anunțul pe un site de socializare.

După 13 ani de relație vor merge pe drumuri separate. Se pare că fosta doamnă Mitoșeru l-a supărat grav pe prezentator. De ce s-au despărțit? Criza femeii de 32 de ani ar fi de vină, cel puțin asta afirmă vedeta.

”Am avut bunul simt sa ascund elegant situația, dar a trecut prea mult timp si nu mai pot sa fac pe prostul! După o relație de 13 ani, am hotărât ca săptămâna viitoare sa mergem la notar și sa divorțăm! Nu ne mai înțelegeam, nu mai mergea, ne doream lucruri diferite (eu voiam familie și copii, ea intrase in criza femeii de 32 de ani și și-a pus silicoane), și de 3 luni a plecat la mama ei! Știu ca ne iubim (e greu sa treacă după atâția ani), dar e mai bine așa! Ii mulțumesc pt toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreuna (și au fost multe in 13 ani!) și vreau sa fie fericita toată viața (chiar și fără mine), dar îmi doresc același lucru și pt mine! ?”,  a scris Mihai Mitoșeru, pe Facebook.

Mihai își dorea foarte mult copii!

”Normal că vrem copii. O să îi și facem, asta e sigur. Dar, cel puțin anul acesta, Noemi nu va deveni mamă, asta e sigur. Nu are voie. Nu are voie să rămână însărcinată încă câteva luni bune. Adică, medicii au fost categorici în această direcție. Noemi și-a făcut implanturi cu silicon, anul trecut, și după o asemenea operație este recomandat ca măcat câteva luni să fie ”cuminte”. Așa că, cel puțin până în vară, nu va rămâne însărcinată, deci, anul acesta nu vom deveni părinți. Probabil vom avea bucuria la anul.”, declara Mihai Mitoșeru.

Se pare că nu se află la prima despărțire. Acum șapte ani, cei doi s-ar fi separat pentru o scurtă perioadă, dar au revenit la gânduri mai bune.

”Nuuuu Asa ceva … bataieeeee … va vreau impreuna nu pentru 13 ani, ci pentru tot restul vietii, sunteti un exemplu de cuplu… Mihai Mitoseru si Noemi Mitoşeru In tot cazul timpul si destinul o sa va impace…. ca si acum 7 ani cand v-ati despartit pentru o perioada