Mihai Morar a uimit pe toată lumea! Vedeta a plecat de acasă: Nici soția nu a știut ce face

Mihai Morar

Decizie radicală a lui Mihai Morar. Vedeta Antenei Stars a uimit pe toată lumea! A decis să plece de acasă, dar nu singur. Nici soția nu a știut ce face.

Chiar dacă este căsătorit, iar anul acesta a devenit tătic pentru a treia oară, Mihai Morar a luat o hotărâre la care nimeni nu se aștepta.

Mihai Morar a plecat de-acasă

Este unul dintre cei mai cunoscuți realizatori de emisiuni de radio și televiziune din țara noastră. Partenera sa de viață, Gabriela, a adus pe lume gemenele Mara și Cezara, pe 23 octombrie 2008, iar anul acesta cei doi au devenit părinți pentru a treia oară. Soția lui Mihai Morar a născut tot o fetiță, pe nume Roua. Deși are toată fericirea acasă, a fost nevoit să plece pentru o săptămână departe de ea.

Pentru al patrulea an consecutiv, Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Răzvan Popescu, Flick ”Domnul Rimă”, Raluca Benavides, Emma, Tea Teodorescu și Adi Mihăilă „The Hitman” se mută în Orașul Faptelor Bune. La fel ca în fiecare an, cu o săptămână înainte de Crăciun, între 15 și 21 decembrie, cei 8 DJ-i Radio ZU aduc împreună oameni. „Dragi oameni din Omenia, construim Orașul Faptelor Bune în unul dintre cele mai frumoase locuri din România! ORADEA!!! Piața Unirii. Din 15 decembrie. Când 8 DJ-i se închid o săptămână într-o casă, poate că nu fac România mai frumoasă. Dar când milioane de oameni își dau mână de la mână, ei sigur pot face România Bună”, a transmis Mihai Morar pe o rețea de socializare.

Cele opt vedete vor fi timp de șapte, 24 din 24, live în maratonul faptelor bune pe toate platformele Radio ZU din casa de sticlă ce va fi montată în Piața Unirii din Oradea, în cadrul Târgului de Crăciun al orașului.

Revista Presei