Mihai Trăistariu, dezvăluiri fără perdea! Pe ce a cheltuit o avere: Mesaj pentru admiratoare

09 oct. 2019
Mihai Trăistariu, dezvăluiri fără perdea! Pe ce a cheltuit o avere: Mesaj pentru admiratoare

Celebrul Mihai Trăistariu face dezvăluiri fără perdea! Artistul s-a decis să spună totul. A spus pe ce a cheltuit o avere, dar a avut și un mesaj pentru admiratoarele sale.

Una dintre cele mai bune și apreciate voci din România trăiește pe picior mare. Are o carieră în plan ascensiune, dar și mare lipici la bani. Trăistariu a devăluit la Antena Stars câți bani a cheltuit pentru a-și utila apartamentul luxos în care locuiește.

A cheltuit o avere pentru a-și utila aparlamentul

Mihai Trăistariu trăiește pe picior mare. Artistul a făcut dezvăluiri complete despre luxul dn propria casă. Vorbim despre o proprietate din Constanța, aflată chiar la malul mării. Artistul a mărturisit că mobila a costat o avere, însă totul a fost făcut exact pe gustul lui. „Am trecut de 20.000 de euro pe mobilă[…]Am ajuns la un miliard de lei vechi, o sută de mii de ron numai mobilatul și utilatul. Pe 6 lustre am dat 4000 de lei”, spus Mihai, conform sursei citate.

Anunț pentru admiratoare: Este singur

Mihai Trăistariu a făcut și anunțul așteptat de admiratoarele sale. Nu este într-o relație, dar multe fete se află în viața lui, dar doar pentru o aventură de o noapte. Cântărețul nu este foarte mulțumit de acest aspect. Vrea o relație serioasă și de lungă durată, dar este conștient că nici el nu este foarte serios prin postările pe care le face pe paginile lui de socializare.

„Eu sunt pe principiul relației de lungă durată. Nu prea găsesc ce trebuie, îndrăznesc să îmi scrie mai mult fetele obraznice care vor aventuri de o noapte.”, a mai spus solistul.