Toggle Menu
  1. Home/
  2. Entertainment/

Mihai Trăistariu, dezvăluiri uimitoare: “Înainte îmi dădeam cu mascara în zonă ca să o colorez”

  1. Home/
  2. Entertainment/

Mihai Trăistariu a ajuns celebru odată cu lansarea trupei Valahia, iar melodia Banana a făcut furori mult timp. Astăzi cântă solo și este una dintre cele mai bune voci masculine din România în momentul de față. În ultima perioadă a ajuns în atenția mass media mai mult din cauza grijei excesive pentru modul în care arată. Una dintre problemele majore ale artistului a fost reprezentată de lipsa părului în anumite zone ale capului. Deși are la activ deja trei implanturi, rezultatul nu este satisfăcător.

Reclama“Sincer să fiu, nu sunt atât de nemulțumit, dar după cele trei implanturi îmi rămăsese o porțiune goală. Nu știam cum să maschez chelia. Înainte îmi dădeam cu mascara în zonă ca să o colorez. Simțeam nevoia să scap de povară. Cred că mă vindec 100%. La primele injecții simt că transpir. În prima noapte nu o să dorm, primele 10 zile nu mă ating de nimic, să nu dau cu capul de mașină.”, a spus Mihai Trăistariu la “Agenția Vip”.

“Din ce am auzit, domnul doctor a zis că aveam nevoie de mai multe rădăcini de păr, deci nu mai pot să fac alte operații. De pe alte părți ale corpului nu se poate lua că e altă textură. Am cam exagertat un pic cu operațiile.”, a mai spus Mihai Trăistariu la “Agenția Vip”.

Costul unei astfel de intervenții se ridică la câteva mii de euro, putând să ajungă chiar la 50.000 de euro. Gica Popescu ar fi plătit această sumă în 2009, în urma unei intervenții la Dubai. Mai sunt și alte vedete care au aplelat la implantul de păr. Printre acestea se numără Cătălin Măruță, Andrei Duban și chiar și primarul Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiță.

ReclamaCitește și…

Surpriză uriașă! Fosta componentă a trupei ASIA, verișoară primară cu Ștefan Bănică Junior

Scandal între Jo și Randi! De ce s-au certat fără cale de împăcare după ani buni de colaborare

Acuzații grave din partea lui Rareș Bogdan! Pe cine amenință Liviu Dragnea cu familia

Loading...

Elena Zainea/ Sursa foto: facebook