Mihai Voropchievici dezvăluie: De ce este bine să pui sare la colțurile casei? După șapte zile, trebuie să o cureți

21 aug. 2020
Mihai Voropchievici dezvăluie: De ce este  bine să pui sare la colțurile casei? După șapte zile, trebuie să o cureți

Mihai Voropchievici vorbește în emisiunea „Adevăruri ascunse” despre motivele pentru care este bine să pui sare la colțurile casei.

De asemenea, acesta susține că după 7 zile, sarea trebuie măturată. Dar nu oricum.

„Pune câte o lingurință în fiecare colț al casei. Lasă șapte zile. Sare mare, grunjoasă. Începi să pui de la intrare pentru fiecare colț și când dai afară sarea după șapte zile, o iei cu o mătură nouă, de pai, nu de plastic și iei de la cel mai îndepărtat colț și până la ușă.

Le-ai strâns pe toate în făraș, pe care le vei pune la toaletă, nu la coșul de gunoi, pentru că sunt captatoare de energii,” susține Mihai Voropchievici.

Mai mult decât atât, Mihai Voropchievici dezvăluie un alt secret: Bagi jumătate de mătură în afară, jumătate în casă și spui: „Afară din casa mea energii negative”, a povestit specialistul.

Cine este Mihai Voropchievici?

„Celebrul numerolog este cel care ne ține mereu la curent cu schimbările uluitoare ale zodiilor care au loc constant și de care ne interesăm. Pe Mihai Voropchievici îl vedem des pe micile ecrane, întrucât este invitat în cadrul a numeroase emisiunii TV, la diverse posture de televiziune din România.

Mihai Voropchievici este un specialist cu studii în arte divinatorii- astrologie, numerologie, chiromantie și cartomantie. Numerologul în vârstă de 68 de ani este căsătorit și este tată a trei copii, două fete, Alina și Giulia, și un baiat, Alex, potrivit vedeteblog.com. Mihai Voropchievici susține că, deși este numerolog și cu asta se ocupă în viață de zi cu zi, este un om credincios,” notează Impact.ro.

„Eu cred în Dumnezeu! Eu nu contest credința. Ceea ce contest sunt poate preoții. Sunt unii preoți cu har, alții… de dar. Pe aceștia din urmă îi contest…”