Milionar la 21 de ani! Secretele copilului genial al României, care a îngenunchiat America! Detalii neștiute despre Sebastian Dobrincu

sebastian dobrincu

Sebastian Dobrincu are doar 21 de ani, dar pare că a trăit deja mai multe vieți. Copil genial, acesta a fost fascinat de codurile informaticii încă de la vârsta de 5 ani. La 11 deja câștiga prima mie de dolari, creând o aplicație pentru cel mai mare site de vânzări de yachturi din SUA.

La doar 18 ani pleca spre Sillicon Valley și San Francisco pentru a pune bazele unei companii care astăzi l-a trasnformat în milionar, Storyheap.

„Pe o trecere de pietoni, câteva fete, adolescente se plângeau că trebuie să-și sincronizeze story-urile pe Instagram și Snapchat și că durează mult lucrul acesta. Mi-am zis că dacă ele se plâng, înseamnă că agențiile, artiștii au enorm de lucru și există potențial aici. Aveam un prieten care avea o rețea de social media și așa am început să prospectez piața . Astfel am aflat că ei pierd 8-9 ore ca să sincronizeze toate aceste story-uri și că pentru statistici folosesc Excel și pierd enorm de mult timp. Alte agenții lucrau cu carnețele.

Mi se părea foarte ieșit din comun să pierzi atâta timp pentru asta și că nu există nicio soluție pe acest domeniu.  Așa că am început să lucrez la un prototip în acest sens și le-am dat să testeze. I-am salvat 8-9 ore pe zi pentru story-uri și la fel și pentru statistică”, explică tânărul antreprenor, care între timp a dezvoltat o platforma foarte sofisticată în acest domeniu, care-i aduce astăzi profituri uriașe.

Sebastian s-a lansat recent și în muzică și deja a scos două piese de succes, marca Marius Moga. De asemenea el este și influencer pe rețelele de socializare și are din ce în ce mai mulți fani. Compania are o valoare estimată la câteva zeci de milioane de dolari.

Revista Presei