Milionarul român care deține cea mai scumpă mașină din țară! Doar asigurarea îl costă 225.000 euro pe an

bugatti

Bugatti Veyron este mașina pentru care milionarul Costel Căşuneanu a plătit nici mai mult nici mai puțin de 1,5 milioane de euro. Pentru aceasta plătește o asigurare anuală de 225.000 de euro pe an, dar i-a fost foarte greu să găsească o companie care să accepte să o ia în portofoliu.

Bugatti Veyron este, una dintre cele mai spectaculoase maşini din lume, motorul său dezvoltând peste 1000 de cai putere.  Căşuneanu spune că marele ei avantaj este în primul rând conferit de faptul că aceasta nu îşi pierde valoarea în timp ci, dimpotrivă, câştigă în valoarea comportându-se eaxct ca o operă de artă.

Cine a vrut să-i asigure bolidul

“Nu am avut ocazia să discutăm această chestiune cu domnul Căşuneanu însă sunt sigur că nu am fi asigurat maşina. De fapt, nici nu vorbim despre un automobil aici, despre o poliţă Casco în sensul clasic. Este altceva”, a spus reprezentantul unei companii de asigurări pentru Capital.

După ce inițail şi-a asigurat maşina într-o altă ţară, milionarul român a reuşit să găsească o ofertă care să-l mulțumeascăși în țară, la o companie mică. Costul anual se ridică aproximativ 225.000 de euro.

Cine este Costel Cășuneanu

Costel Cășuneanu este un om de afaceri român cu o avere estimată de jurnaliștii Capital la peste 180 de milioane de dolari. Acesta este patronul companiei PA&CO International care se ocupă cu construcții, exploatarea lemnului, transport și servicii conexe. El este poreclict de presă „Regele asfaltului” și asta pentru că a câștigat destul de bizar foarte multe contracte  cu statul pentru reabilitarea unor drumuri.

Citește și:

Revista Presei