Mircea Badea a avut o relație secretă cu Oana Zăvoranu! Aceasta l-a făcut de râs în public: este umilitor ce a spus despre el

19 ian. 2021
Mircea Badea a avut o relație secretă cu Oana Zăvoranu! Aceasta l-a făcut de râs în public: este umilitor ce a spus despre el
Oana Zăvoranu este în război total cu influencerele

În anul 2014, Oana Zăvoranu era în mare formă, cam ca în această perioadă, după ce a aflat de divorțul lui Pepe. Printre altele, aceasta a povestit și că în trecut ar fi avut o idilă cu Mircea Badea. La acel moment, realizatorul Antena 3 era într-o relație stabilă cu Diana Duhanov, care de altfel a durat din anul 1995 până în 2002.

Povestea de iubire dintre Oana Zăvoranu și Mircea Badea ar fi avut loc în anul 2001, doar că jurnalistul nu a recunoscut-o niciodată. Mai mult, în cadrul emisiunii sale a și negat-o vehement.

„S-a infiripat asa un fel de moda. Daca esti o duduie care vrei sa apari pe prima pagina prin ziare d-astea abjecte, tabloide, gen, zici: eu, am avut o poveste de iubire cu Badea. E asigurat, deci…”, spunea Mircea Badea in emisiunea lui acum câțiva ani.

Oana Zăvoranu a povestit cum Mircea Badea venea noaptea la ea

Caracteristic Oanei, aceasta s-a înfuriat foarte tare în urma acestei declarații și a dat o serie de interviuri în care l-a făcut knock out realizatorul Antena 3 și nu a interesat-o că acesta era ca și căsătorit cu Carmen Brumă.

„El voia că eu să îl înșel pe iubitul meu că să fiu cu el. Mi-a zis că pentru mine este dispus să o lase pe mamaie. Venea la mine prin spatele blocului, pe la ghenă, pe unde îi este locul. Am crezut că este un tip ok, de-asta l-am primit acasă. A început să facă jiu-jitsu pe la mine, să îmi smotoceasca motanul… Atunci am zis: ‘Ia stai puțin’! Are curaj să vorbească cu mine? Hai să facem cumva să vorbim! Să îmi zică el mie în față că mint”, a spus Oana pentru Wowbiz în urmă cu mai mulți ani, pentru ca mai apoi să continue cu declarațiile și pentru alte publicații.

Mircea Badea prezintă În gura presei la Antena 3 de mai bine de 10 ani

Oana Zăvoranu a ținut să-l umilească public pe Mircea Badea și a făcut turul televiziunilor și taboidelor. Nu l-a iertat deloc și a dat detalii picant și rușinoase din acea perioadă. Chiar dacă nu a existat și o ripostă pe măsură, ea nu s-a oprit cu una cu două.

Noi am fost împreună acum șapte-opt ani, chiar înainte de a fi cu Pepe. Ai uitat când veneai noaptea la mine acasă, în Dorobanți, deghizat? Cu o glugă în cap că să nu te vadă nimeni, că aveai tu impresia că ești urmărit de cetățeni? Era speriat de bombe și mai stătea și vreo jumătate de ora vizavi și apoi intră prin spate. Se crede buricul pământului, asta e o boală. Păi spune că eu am vrut publicitate pe spatele lui… eu i-am făcut onoarea să mă cuplez cu el. Când am găsit altul, l-am lăsat. El era cu topmodela’ și se vedea cu mine. Dacă era fin, trecea peste subiect elegant, așa cum am făcut și eu. Dar tu vii să mă faci duduie, negi și mă mai și ameninți?”, mai declara Oana, în septembrie 2012, potrivit viva.ro.

Val de insulte la adresa lui Mircea Badea. Dezvăluiri umilitoare

Am inteles ca si fraierul asta de Badea a intrat in disgratie. Caratistul asta, spagatistul asta. Asta? E o mizerie! Atata timp cat nu se cunosc niste lucruri din trecut si dai in femeia respectiva, esti un mitocan. Si cu mitocanii nu-mi place sa discut! Am inteles ca ati avut ceva in trecut, dar… Eh, a fost in mintea mea, n-ai inteles? Nu era, nu se catara pe blocuri… Dar in mintea ta ce a fost cand ai fost cu Badea? Aaa, tarate! Calti, calti!”, a declarat Oana Zăvoranu ăntr-un interviu acordat realizatorului emisiunii Cancan.ro de la Romania tv, Marius Nita.

Vedeta a mai ținut să precizeze și că Mircea Badea a fost cea mai mare greseala din viata ei sentimentala. Se pare că a fost chiar mare decât Pepe, deși cu acesta a șters pe jos ori de câte ori a acut ocazia.

Cat de proasta am fost, sa fiu cu Badea? Si iata ca ai fost! Am fost dar el zice ca nu, ca am stat pe spatele lui sa ma ridic. Mai fa cateva spagaturi, fraiere! Trebuia sa-mi zici sarut mana, sa pupi mana la presedinta! Se catara si pe balcon sa ajunga la mine! Vrei sa-ti aduc martori? Se catara pe bloc ca cica el era alpinist. Urca pana la etajul 3 sa… Era sinucigas, eu stiu ce sa zic, isi incerca norocul. Si ajungea la strugurii acri? Nu ajungea ca-i dadeam drumu prin spate, venea baricadat, el suferea de vedetism de atunci. Nu-l cunostea nici vantul, nici pamantul, dar el era camuflat de ziceai ca e Beckham.” a mai marturisit Oana Zavoranu.

Oana Zăvoranu, supărată că Mircea Badea nu a recunoscut relația cu ea

Nu, el nu este lucrat nici la propriu nici la figurat si nu sta nici bine la capitolul… Cum asa? Pai daca nu e dotat! Mama natura nu l-a iubit suficient. Daca vrea il duc la Kasem sa-i faca niste operatii estetice, poate sa-i faca si alungire de penis.”, a declarat Zavo in interviul acordat emisiunii Cancan.ro

Oana Zavoranu a vrut să-i dea o lecție lui Mircea Badea pentru nu a recunoscut idila din trecut.

Sa mai faca niste spagate, da` sa ia lectii de la Van Damme ca-l face la 60 si ceva de ani de la departare.N-ati inteles ca el este Michael Jackson, omul e… este cu psihopupu. Mitocanule! M-a luat pe mine cu aceste domnisoare care vor sa-si faca… huoo, uratule!”, a mai declarat Oana.