Mircea Badea a cedat nervos: O lună de pușcărie pe loc. Nu mai pot cu ăștia

mircea-badea

Mircea Badea și-a manifestat furia față de cei care apar la televizor în intervenții video și care au în spate un decor cu biblioteca de acasă. Prezentatorul a răbufnit în direct. 

Astfel, vedeta Antenei 3 nu mai suportă să vadă diverse personalităţi folosind acelaşi decor în intervenţiile pe care le au cu privire la subiectele despre pandemie.

„Am un amendament de propus pentru următoarea ordonanță militară. Să fie numărul 1 trecut acolo! Vreau să scrie așa în ordonanța militară: pușcărie pentru cine mai apare la televizor cu biblioteca în spate.

Băi nene, gata, ai apărut cu cărțile în spate? Intelectualule… la pușcărie! Măcar o lună de pușcărie pe loc. Nu mai pot cu ăștia care, atunci când intră la televizor prin Skype, pozează în cercetători britanici.

Nonstop e unul cu o biblioteca în spate. Înainte să intre în direct, cred că o șterge de praf. Este plin de intectuali fini care ne arată câte cărți au ei acasă. Suntem impresionați. Vreau pușcărie pentru ei! Nu se mai poate trăi”, a declarat Mircea Badea la Antena 3.

Revista Presei