Mircea Badea a explodat în direct! I s-a micșorat salariul! Care a fost motivul

07 apr. 2020
Mircea Badea a explodat în direct! I s-a micșorat salariul! Care a fost motivul

Mircea Badea a avut, în emisiunea de luni seară, o reacţie dură cu privire la anunţul vizând salariile bugetarilor. Moderatorul TV de la Antena 3 este de părere că atâta timp cât au scăzut salariile în domeniul privat, nu are de ce să ne mire că o să vină o vreme când vor scădea şi salariile bugetarilor.

”Văd un discurs isteroid pornind de la întrebarea: se vor diminua salariile bugetarilor? Am o surpriză care, de fapt, nu e o surpriză. Mie mi s-a diminuat deja. Și celui de la camera de la filmat, și celor din regie etc. Nouă ni s-au tăiat salariile. Să vă zic ce previziuni am? Mai bine nu. Unora de pe aici doar ni s-au tăiat salariile. Dar sunt mulți, în alte părți, care au rămas fără niciun venit. Asta este econmia reală”, a explicat realizatorul TV.

Mircea Badea consideră că este imposibil ca salariile bugetarilor să nu scadă. ”Este foarte greu de crezut că salariile bugetarilor vor rămâne neatinse. Nu am cum să cred așa ceva”, a mai spus Mircea Badea la Antena 3.

Anunţul făcut de Flori Cîţu, ministrul Finanţelor

Ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, a declarat recent că, în acest moment, la minister nu există niciun proiect privind restructurarea aparatului bugetar sau tăieri de salarii în sectorul public, dar se face o analiză pentru a se stabili care sunt cheltuielile neesenţiale la care se poate renunţa sau care pot fi amânate pentru anul viitor.