Mircea Badea a spus adevărul! Ce i-a făcut poliția? A fost circ

03 mai 2020
Mircea Badea a spus adevărul! Ce i-a făcut poliția? A fost circ

Vedeta Antena 3, Mircea Badea, este recunoscut ca un adversar foarte dur al Poliției Române. De fiecare dată, acesta i-a criticat pe oamenii legii, iar întâlnirile cu aceștia s-au lăsat cu amenzi sau scandal.

Mircea Badea a spus adevărul!

Și în perioada stării de urgență a fost la fel. Mircea Badea a fost oprit de oamenii legii, în trafic, joi seara, înainte de a ajunge la emisiunea pe care o prezintă la Antena 3. A fost un adevărat circ după cum recunoaște chiar Badea.

Prezentatorul a fost la un pas de a nu mai ajunge la muncă. L-a oprit în trafic și ce a urmat a fost povestit de Badea cu lux de amănunte.

Polițistul s-a enervat de faptul că Mircea Badea nu a semnalizat în momentul în care a oprit pe dreapta. Prezentatorul de la Antena 3 era cu mașina tatălui său, așa că i-a prezentat polițistului talonul auto, după care nu a mai găsit asigurarea, pentru a-i arăta omului legii că totul este în ordine, motiv pentru care s-a ales cu un avertisment.

”Era să nu ajung la emisiune. M-a oprit poliția. Sare un polițist din mașina lor. I-am dat buletinul, permisul, declarația, adeverința de la Antena 3. Mi-a cerut talonul, eu eram cu mașina lui tata. Arăt talonul. Apoi mi-a cerut asigurarea, pe care nu o găseam.

A fost un adevarat circ. Nu am găsit-o. A venit să îmi dea un avertisment. El a făcut circul ăsta pentru că n-am semnalizat când am oprit. Am tras și eu de volan și am pus frână. M-am oprit când ați sărit din mașină. Tot ce am povestit a fost pe scurt.

Mulțumesc poliției din România că îmi confirmă tot ce am zis despre ea, dar absolut tot.”, a dezvăluit Mircea Badea, conform Antena 3.