Denise Rifai a povestit ca Mircea Badea este timid si timorat. Unde s-au intalnit cei doi

23 mart. 2021
Denise Rifai a povestit ca Mircea Badea este timid si timorat. Unde s-au intalnit cei doi

Denise Rifai a fost mult timp ținta glumelor lui Mircea Badea. În perioada în care aceasta era moderatoare la Realitatea Tv, realizatorul Antena 3 o numea Miss Piggy, purcică în călduri sau chiar teroristă. În anul 2019, Denise a mers la CNA și a făcut scandal, solicitând sancțiuni pentru Mircea Badea. Aceasta a subliniat că nu dorește ca postul să fie amendat, ci doar cel care o jinește oprit.

Chiar dacă la acel moment, Cristina Pocora, membră CNA, propusese să fie trimisă o scrisoare de atenționare în acest sens, a picat la vot solicitarea ei, astfel că nu s-a întâmplat nimic, spre disperarera lui Denise Rifai.

Denise a făcut scandal la CNA

„Ideea că eu sunt teroristă nu este o glumă, nu este un epitet. NU mai vorbim de faptul că mă face purcică în călduri sau Miss Piggy în crize maxime. Nu contează că mă vede slabă, urâtă, grasă, frumoasă, omul acesta mă face teroristă în fiecare zi, când are chef și după aceea nu i se întâmplă nimic. Asta nu este presă, acesta nu este limbaj, acaesta nu este abordare de jurnalist, în prime-time, la un post public de televiziune”, spunea Denise Rifai la acel moment.

Între timp aceasta a părăsit Realitatea Tv, după mai bine de zece ani și are o emisiune de succes la Kanal D. Mircea Badea nu a mai adus-o în discuție în ultima perioadă, dar vedeta a ținut să amintească de perioada în care era la cuțite cu realizatorul Antena 3, într-un interviu pentru Fanatik.

„Nu am înțeles de ce a făcut-o”

Denise Rifai a spus că Badea este un jurnalist pe care ea îl apreciază, dar că jignirile aduse au deranjat-o foarte tare în trecut și că era la un pas să-l dea în judecată. Aceasta a povestit și despre un moment comic. L-a întâlnit pe realizatorul Antena 3 într-un mall și s-a dus direct la el să-l întrebe ce are cu el. Reacția lui a fost neașteptată.

„N-am ajuns chiar la proces. Probabil, dacă Mircea ar fi continuat cu jignirile, s-ar fi ajuns acolo. Din fericire, s-a oprit. Eu îl apreciez foarte mult. Are momente în care poate nu-mi place ce spune, dar eu îl admir pe jurnalistul Mircea Badea. Este un tip inteligent, cu foarte mult umor, la care mă uit des și mă relaxează. Evident, există subiecte sau idei pe care le susține, cu care eu nu sunt de acord. M-a lăsat fără cuvinte când am văzut acele momente în care eu am fost ținta unor jigniri din partea lui. Nu am înțeles de ce a făcut-o. Eu l-am apreciat și îl apreciez. Repet, mă bucur că a încetat”, a insistat Denise Rifai, care a povestit și despre întâlnirea de gradul 0 pe care a avut-o cu Mircea Badea într-un mall din Capitală.

„Am văzut un Mircea timid și timorat”

În stilul caracteristic, vedeta Kanal D nu a avut nicio reținere când a venit vorba de a-l apostrofa. Deși era pregătită de un război al replicilor, realizatorul Antena 3 nu a mai semănat cu cel de la televizor. Acesta s-a arătat mai degrabă timid și probabil că reacția lui a descumpănit-o și pe Denise, care a rămas în cele din urmă cu o imagine bună despre jurnalist.

„Ne-am întâlnit o singură dată, întâmplător, la un mall. Eu sunt o tipă foarte directă, așa că m-am dus și l-am tras de mânecă. I-am spus: „Bună, Mircea! Sunt eu, Denise, făptura de la televizor…”. Și am văzut un Mircea timid și timorat.

L-am întrebat de ce vorbește urât despre mine, dacă nu mă cunoaște, și i-am propus să facem o emisiune împreună, să ne expunem fiecare argumentele despre subiectul pentru care el mă jignise. Una este să critici, alta este să faci un pamflet, să fii ironic la adresa cuiva și alta e să-l insulți”, a conchis vedeta Kanal D.