Mircea Badea, dat de gol de Carmen Brumă! Schimbarea totală care te va uimi: Ce a vrut să-i facă băiatului său

Mircea Badea este de nerecunoscut. După ce a devenit tată, vedeta de la Antena 3 s-a schimbat enorm. Chiar partenera lui de viață, Carmen Brumă, l-a dat de gol. Carmen Brumă a dezvăluit ce a vrut acesta să-i facă băiatului său, Vlăduț.

Mircea Badea, de nerecunoscut

Mircea Badea este de nerecunoscut. Vedeta emisiunii În gura presei de la Antena 3 este un alt om în viața de familie. Dacă în televiziune este extrem de dur cu cei pe care îi contestă, totul se schimbă atunci când ajunge acasă.

Acest lucru a fost devăluit chiar de către partenera lui de viață, Carmen Brumă. Se pare că apariția pe lume a unui copil schimbă mult o persoană. Uneori nu o mai recunoști!

Acest lucru s-a întâmplat și cu Mircea Badea, care de când este tătic s-a transformat într-o persoană foarte grijulie. Invitată în emisiunea “Refresh by Oana Turcu”, Carmen Brumă a dezvăluit mai multe lucruri legate de băiețelul ei și al lui Mircea Badea, Vlăduț.

“Am această tendinţă exagerată de a-l cocoloşi, de a încerca să-l feresc de boli. Dacă tuşeşte un copil în parc, noi o luăm în direcţia opusă! Îl spăl pe mâini de 200 de ori pe zi!”, i-a povestit Carmen Oanei Turcu.

Mai mult, Carmen Brumă l-a dat de gol și pe Mircea Badea. Vedeta Antenei 3 a surprins-o chiar și pe ea prin atitudinea afișată după ce a devenit tătic. “El e mult mai rău decât mine. Ca să înţelegi, el se gândea să îi pună genunchiere în casă, ca nu cumva să i se întâmple ceva la genunchi”, a completat ea.

Loading...

Revista Presei