Cutremur pe piața media! Mircea Badea, înlocuit la Antena 3! Cine apare acum pe post după emisiunea lui Mihai Gâdea

04 feb. 2021
Cutremur pe piața media! Mircea Badea, înlocuit la Antena 3! Cine apare acum pe post după emisiunea lui Mihai Gâdea
Mircea Badea lucrează în trustul INTACT de aproape 20 de ani

De câteva zile, Mircea Badea nu mai apare la Antena 3 pentru a face celebra pasă între emisiunea sa și cea prezentată de Mihai Gâdea. Locul său a fost luat de o Știri și de una din prezentatoarele de serviciu.

Fanii săi au intrat imediat în alertă și s-au întrebat unde este renumitul realizator tv și când va reveni pe micile ecrane.

După o perioadă extrem de plină și intensă, Mircea Badea a decis să ia în sfârșit o pauză. Aceasta a luat modelul colegului și prietenului său, Mihai Gâdea și a plecat în vacanță, în Dubai, alături de fiul său și partenera sa de viață, Carmen Brumă.

Deși ar trebui să se deconecteze de la realitatea de acasă, jurnalistul este extrem de activ pe rețelele de socializare și nu ezită să comenteze în stilul caracteristic toate evenimentele la zi.

Când revine Mircea Badea pe post

În schimb Carmen Brumă este mult mai relaxată. Aceasta postează doar fotografii în costum de baie, în care-și arată trupul superb și pare că pentru ea este într-adevăr vacanță. Încă nu se știe exact cât timp vor rămâne cei doi în Dubai, însă probabil Mircea Badea nu va reveni pe post în următoarele două săptămâni.

Fanii emisiunii În gura presei nu sunt deloc încântați de lipsa lui Mircea Badea și îi transmis prin toate mijloacele să revină cât mai repede din vacanță pentru că se plictisesc fără el.

Oricum, între timp îl pot urmări pe rețelele de socializare pentru că la acestea nu pare să fi renunțat deloc.

”Hai frate, unde ai dispărut… ca nu te-am mai văzut pe post de câteva zile… E fără precedent! Dacă nu intri nici în seara asta, arunc televizorul pe geam…”, a spus unul din fanii săi.