Mircea Badea intra in politica? „Mi s-a propus să candidez”. La ce partid

În contextul intrării în politică a lui Moise Guran, Mircea Badea a vorbit despre intrarea sa în politică. Vedeta Antenei 3 a făcut un anunț șocant. 

„Nu voi intra în politică şi nici nu iau în calcul. Nu e pentru mine. Mi s-a propus la un moment să candidez la nu mai ştiu exact ce, dar asta se întâmpla acum 14-15 ani, era o tâmpenie, dar nu mi s-a propus să intru în vreun partid. Nu cred că am cine ştie ce viitor, deci nu iau în calcul.

Legat de jurnaliştii care lasă presa pentru politică nu am nicio părere, mă doare în cot, sunt sătul să am păreri, mai iau o pauză”, a declarat Mircea Badea.

Moise Guran a anunțat ieri că intră în politică alături de USR, alăturându-se astfel unei serii de jurnaliști care au făcut trecerea de la presă la politică. Astfel, Moise Guran nu este singurul care a făcut trecerea de la presă la politică. L-au precedat Corina Crețu, Gabriela Firea, Robert Turcescu și Rareș Bogdan.

De ce a intrat Guran în politică

„Vă anunț că am luat decizia să renunț definitiv la cariera și la rolul meu de jurnalist român pentru a-mi asuma un rol politic în această țară”, a anunțat Moise Guran.

Moise Guran a afirmat că intră în politică pentru că România nu are, în momentul de faţă, „o perspectivă senzaţională”. El a dezvăluit la Jurnalul de Seară de la Digi24 că momentul în care şi-a pus problema de a intra în politică a fost 10 august 2018.

Loading...

Revista Presei