„Lucrurile sunt foarte clare!” Mircea Badea, ipoteză șoc, în direct la TV

mircea-badea-e1569317764158

Mircea Badea a emis, în direct la Antena 3, o ipoteză șocantă cu privire la relațiile României cu Rusia și a comentat poziția lui Ceaușescu față de URSS. 

„Am făcut multe emisiuni despre Revoluție, despre Ceaușescu, am intervievat toți securiștii de vârf ai lui Ceaușescu. Lucrurile sunt foarte clare. Și toate documentarele spun un lucru evident: nu a existat un anti-rus mai mare în România decât Ceaușescu. Dacă a fost cineva în România anti-ruși, Ceaușescu a fost ăla. Văd că se bat unii cu cărămida în piept în zilele noastre că sunt anti-ruși, dar ei sunt mici copii pe lângă Ceaușescu. N-a sfârșit-o bine, a sfârșit împușcat.

Foarte important.. s-au întâlnit Gorbaciov și Bush pe un iaht în Malta și Ceaușescu a ținut să-i transmită lui Gorbaciov să nu mai discute despre alte lucruri, ci despre problemele lor. Sigur că văzând acest fapt documentat istoric, noi putem să o ardem împotriva rușilor crezând ca ăsta e un semn de apropiere, de Occident.

Revoluția a fost dublată de o lovitură de stat

Problema cu Occidentul este că el odată se împrietenește cu rușii când îi convine. Revoluția a fost revolta populară, care a fost una absolut reală, sinceră și teribilă în România și a fost dublată de o lovitură de stat, la care Marile Puteri și-au dat mâna.

În istoria recentă a României, Occidentul, în anumite momente, când i-a convenit, odată s-a aliat cu rușii. Când s-a opus Ceaușescu în ’68 invaziei ruse în Cehoslovacia, el a fost un erou al Occidentului la vremea respectivă.

Am stat de vorbă cu cetățeanul care l-a împușcat pe Ceaușescu. În 1968, Ceaușescu a fost anti-rus și a fost preferatul Occidentului. Una dintre prostiile fundamentale ale lui Ceaușescu a fost că a plătit datoria externă”, a spus Mircea Badea.

Revista Presei